Gebelikte üşütme halsizlik

14 Haftalık gebelikte usutme ve istigfar etme yardım edin ??

• mesaj yolu ile

OY: 0 0,0%
  • farketmez

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

gunduzdmt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
34
15
3
30
14 haftalık hamileyim sicaklara aldanıp kendimi çok saldim sanırım. Çok fena usuttum iki gündür ne yesem çıkarıyorum, hastaneye gittik serum verdiler ama geçmiyor. Ne yesem anında çıkıyor. Ne yapmalıyım bilgi sahibi olanlar yardım ederse çok sevinirim ??

14 haftalık hamileyim sicaklara aldanıp kendimi çok saldim sanırım. Çok fena usuttum iki gündür ne yesem çıkarıyorum, hastaneye gittik serum verdiler ama geçmiyor. Ne yesem anında çıkıyor. Ne yapmalıyım bilgi sahibi olanlar yardım ederse çok sevinirim ??
Canim mutlaka git dr a bebeginin tehlikeye girme ihtimali olabiliyo kadin dogumcuya git yatirir bekli ihmal etme kesinlikle geçmiş olsun

Canim mutlaka git dr a bebeginin tehlikeye girme ihtimali olabiliyo kadin dogumcuya git yatirir bekli ihmal etme kesinlikle geçmiş olsun
Canım normal acile gittim kadın dogumcuya gitmedim. Ne gibi tehlikeler olabiliyo korktum şimdi. Düşük gibi mi aceba ?

Canım normal acile gittim kadın dogumcuya gitmedim. Ne gibi tehlikeler olabiliyo korktum şimdi. Düşük gibi mi aceba ?
Sen hasta olunca bebisinde hasta oluyo canm ağır geciriyosan dr a gitmeyi ihmal etme korkutmak istemem ama ben daha önce tecrube ettim malesef o nedenle uyariyorum seni:(

Bi sorun olmasada tedbiri elden bırakmamak lazim ben bunu anladim..sizede aktariyrm..

Bi sorun olmasada tedbiri elden bırakmamak lazim ben bunu anladim..sizede aktariyrm..
Anladm canm öğle yemeği olarak yemk yiyemedim ama nektari muz falan yedim onları çıkarmadım çok şükür. Ama halsizim eklemlerim çok ağrıyor. Ayağa kalkamiyorum :(

Merhaba arkadaşlar.normalde adetim düzensiz benim ama son üç ayda doğum kontrol hani kullandım sonrasında bıraktım ve her doğum kontrol habi içip bıraktığımda ilk ayda düzenli olurum bu defa bir hafta geçti ve meme ucunda dokununca.agrim var şişkinlik de var ve çevresinde küçük bulgular var ayrıca sol kasığımda ara ara ağrılarım oluyor ve ayaklarım buz gibi yaklaşık bir haftadır son brsey daha su yumurtlama zamanını iyi değerlendirdik sizce hamileymiyim test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye sürekli açıkiyorum ve idrarımda baloncuklar oluyo lütfen bilginize ihtiyacm var🙏

Back
X