Gebelikte uyku ilacı

Meleginmutluminikleratoly

Mutlu çocuklar mutlu anneler
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
11
3
1
39
İstanbul
Merhaba kızlar...gebelikten önce uyku ilacı olmadan uyuyamazdım şimdi 4 buçuk aylik hamileyim ve zerre uyku uyuyamiyorum haliyle aşırı derecede agresif stresli ve yorgun oluyorum..psikiyatriye gidip uyku ilacı kullanan var mı?

Stresli bir hayatınız mı var? Doktorların ilaç vereceğini sanmiyorum, ben önceki hafta soğukalgınlığı geçirdim, burun spreyini bile 5 günden fazla kullanmamamı söyledi doktorum.
Doğal yollarla sorununuzu çözün bence, yatmadan önce süt içmek, kitap okumak uyku getirir. Bitki çayları var ama onları da kullanamazsınız.

H8c biri ise yaramıyor..hayır tam tersi hiç bir sorunum yok sadece antidepresan lari ve utku ilaçlarını bit anda kesince malesef çok büyük yan etki yapti ilaç yoksunluğu yaşıyorum delirecek gibi oluyorum..zaten uykusuzluk baskı başına bir problem..okula giden bir kızım var belki bir saat uyuyabilirsem sabah 8 de onu okula götürüyorum hen gergin hemde yorgun hissediyorum..gün içinde de aynı şekilde..neler denedim yok yok sanırım gebeligim böyle uyku sorunu ile gececek

Ben antidepresanimi cok azalttm ama tamamen kesmedim. Uyku icin belki melatonin hapi verebilir doktor ama bunyen uyku ilacina cok alisiksa tepki germeyebilir. Ya da pasiflora verir belki. Sen yine danis bakalim

Ben antidepresanimi cok azalttm ama tamamen kesmedim. Uyku icin belki melatonin hapi verebilir doktor ama bunyen uyku ilacina cok alisiksa tepki germeyebilir. Ya da pasiflora verir belki. Sen yine danis bakalim
Danışmadan içemem zaten..ama evet az da olsa etkisi olsa bile iyi hissedicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…