• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte uykusuzluk

symavci10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2025
4
3
1
25
Merhabalar. 7 haftalık hamileyim. Neredeyse 4 gündür geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Sürekli gecelerim bu şekildemi geçecek . Aynı durumda olanlar varmı. Ne tavsiye edersiniz

Şikayetiniz ne peki? Uyuyamamanızın bir nedeni var mı
Başlarda psikolojik olarak düşündüm. Ama herhangi başka bir sıkıntım yok . Hormonlardan kaynaklı olabilir diye düşünüyoruz. Ama bu kadarda sabaha kadar uyuyamayacak derecede olur mu bilemedim

Ben tam tersi dehset bir uyku halindeydim. O mayisiklik uyuşukluk ikinci trimesterda zor geçmişti🙈

Eğer bir sıkıntın yoksa belki heyecandan belkide psikolojikmen dediğin gibi. Şimdi uyumaya bakın ileride lavoboya gitmekten uyuyamıcaksınız

Merhabalar. 7 haftalık hamileyim. Neredeyse 4 gündür geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Sürekli gecelerim bu şekildemi geçecek . Aynı durumda olanlar varmı. Ne tavsiye edersiniz
Merhaba, benim de 5 ve 6. haftalarım sürekli uykusuzlukla geçti. Gece 4 te uyanıyordum birden. Sonra kendiliğinden geçti. Sanırım hormonlardan oluyor. Kiminde fazla uyku, kiminde az uyku

Bende sizin gibiydim hala oyleyim diyebilirim doktorum bana uyku ilaci verdi. Uyumadigimz zaman kortizon seviyemiz yükselirmjs bebegede yansirmis. İsterseniz doktorunuza bjr danışın. Progestan iciyorum oda birazcik uyku yapiyor.

Bende hiç uyumazdım doğum yapana kadar da sabahladım şimdi malum bebeleri uyutunca yorgunluktan bayılıyorum 🤣bu arada bebelerimde gececi oldu 3 den önce yatmıyorlar

Hormonlardan kaynaklı canım benden hamileliğimin başından beri uyuyamıyorum bir çözümünü bulamadım ne yazık ki. Çalışmıyorsan belki gündüz biraz uyumayı deneyebilirsin.

Back
X