Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlarda psikolojik olarak düşündüm. Ama herhangi başka bir sıkıntım yok . Hormonlardan kaynaklı olabilir diye düşünüyoruz. Ama bu kadarda sabaha kadar uyuyamayacak derecede olur mu bilemedimŞikayetiniz ne peki? Uyuyamamanızın bir nedeni var mı
Merhaba, benim de 5 ve 6. haftalarım sürekli uykusuzlukla geçti. Gece 4 te uyanıyordum birden. Sonra kendiliğinden geçti. Sanırım hormonlardan oluyor. Kiminde fazla uyku, kiminde az uykuMerhabalar. 7 haftalık hamileyim. Neredeyse 4 gündür geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Sürekli gecelerim bu şekildemi geçecek . Aynı durumda olanlar varmı. Ne tavsiye edersiniz
Bende çok uyuyorum şu an 3 trimester deyim lavobo ihtiyacım olmasa deliksiz 8 saat uyurumBen tam tersi dehset bir uyku halindeydim. O mayisiklik uyuşukluk ikinci trimesterda zor geçmişti![]()
Geceleri çise kalkma işi başlıyor 20.haftalardan sonra evetBende çok uyuyorum şu an 3 trimester deyim lavobo ihtiyacım olmasa deliksiz 8 saat uyurum
Bende sizin gibiydim hala oyleyim diyebilirim doktorum bana uyku ilaci verdi. Uyumadigimz zaman kortizon seviyemiz yükselirmjs bebegede yansirmis. İsterseniz doktorunuza bjr danışın. Progestan iciyorum oda birazcik uyku yapiyor.Merhabalar. 7 haftalık hamileyim. Neredeyse 4 gündür geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Sürekli gecelerim bu şekildemi geçecek . Aynı durumda olanlar varmı. Ne tavsiye edersiniz
Hormonlardan kaynaklı canım benden hamileliğimin başından beri uyuyamıyorum bir çözümünü bulamadım ne yazık ki. Çalışmıyorsan belki gündüz biraz uyumayı deneyebilirsin.Merhabalar. 7 haftalık hamileyim. Neredeyse 4 gündür geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Sürekli gecelerim bu şekildemi geçecek . Aynı durumda olanlar varmı. Ne tavsiye edersiniz