evet canım ya aynen dediğin gibi çıkıyor.. çok saol içim rahatladı:)
Buarada 19.haftadan gün aldım.. bu vajn ağrısı devam ediyor ara ara öz. akşamları..
çalışmayı bütün yıla yayanlardan olacgm sanırım:83:
korkuyordum ama sizi okuyunca geçti. hepimizde olduğuna göre korkmaya gerek yok:)
ben ayakta alt pijamamı giyemiyorum. bazen yatakta eşimi uyandırıyorum sağa sola çevirsin diye...gece her tuvalete kalkışımda doğrulurken, kalkarken ağlıyorum.afedersiniz tuvalete oturmak ayrı dert,kalkmak ayrı..eşim sesleniyor" yardıma ihtiyacın var mı"
ağrı yeri aynı. vajen, ve bacaklarla birleştiği yer.dikkat edin, daha çok geceleri ve idrara sıkışıkken artıyor ağrı.
bir de müjde hadi: bu ağrı vajendeki bağların ve kasların açılma işareti. doğum kolay olacak demekmiş.
korkuyordum ama sizi okuyunca geçti. hepimizde olduğuna göre korkmaya gerek yok:)
ben ayakta alt pijamamı giyemiyorum. bazen yatakta eşimi uyandırıyorum sağa sola çevirsin diye...gece her tuvalete kalkışımda doğrulurken, kalkarken ağlıyorum.afedersiniz tuvalete oturmak ayrı dert,kalkmak ayrı..eşim sesleniyor" yardıma ihtiyacın var mı"
ağrı yeri aynı. vajen, ve bacaklarla birleştiği yer.dikkat edin, daha çok geceleri ve idrara sıkışıkken artıyor ağrı.
bir de müjde hadi: bu ağrı vajendeki bağların ve kasların açılma işareti. doğum kolay olacak demekmiş.
i gunler kızlr dun ve bugun vajınıya dogru kramplar gırıyo... kramp gırınce kalakalıyorum hareket edemıyorum... drmu aradım knama varmı dedi yok dedım monulor dıye bı antıbıyotık verdı... ıdrar yolu enfeksıyonundan süphelendı sanırım ... 17+ 5 gunluk gebelık ıkızlere hamıleyım bu durumu yasayan varmı acaba?
Ben de 10haftalik gebeyim. Bir de sol yumurtalikta kist olmus. Benim bazen alt tarafa agri giriyor.bacakla birlesme yerinde uyusma agri sanci oluyor. Ara sira da acik kahve akinti az miktarda oluyor. Dusuk olmasin diye igne kullandim.progestana da devam ediyorum..
i gunler kızlr dun ve bugun vajınıya dogru kramplar gırıyo... kramp gırınce kalakalıyorum hareket edemıyorum... drmu aradım knama varmı dedi yok dedım monulor dıye bı antıbıyotık verdı... ıdrar yolu enfeksıyonundan süphelendı sanırım ... 17+ 5 gunluk gebelık ıkızlere hamıleyım bu durumu yasayan varmı acaba?
Selam canım doğumuna az kalmış. Rabbim hepimizin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada benimde vajinal ağrım var, bazen zor yürüyorum. Senin ağrın geçti mi? Bu ağrıların sebebiyle ilgili bir bilgin var mı canım?
selam canım cok saol ewt o haftalardaki agrılarımın sebebı idrar yolu enfeksıyonuymuış... antibiyotık kullandım gectı bu haftalardada farklı agrılar var bacak aralarım cok agrıyo ve ayaklarım şiş yani her hafta baska bişe oluyo... insallh sagsalım kavusurıuz yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?