Benimde başından beri akıntım var idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım 2 kez ama hala var geçmiyor hiç sadecw arada azalıyorGebeligimin basından beri bir akıntı sikayetim var fakat bu bir aydır ciddi akıntı problemiyle uğrasıyorum vajinal ağrıda eşlik ediyordu artık su gibi akıntım olması üzerine kadın dogum aciline gittim tekrardan bir fitil recete ettiler bu sekilde vajinal enfeksiyonlu bir gebelik gecirip ileriki haftalarına gelenler oldu mu ? Enfeksiyonun etkilemesinden korkuyorum gebelik haftam25
İyide vajinal enf olduguna nasıl kanaat getirdinizGebeligimin basından beri bir akıntı sikayetim var fakat bu bir aydır ciddi akıntı problemiyle uğrasıyorum vajinal ağrıda eşlik ediyordu artık su gibi akıntım olması üzerine kadın dogum aciline gittim tekrardan bir fitil recete ettiler bu sekilde vajinal enfeksiyonlu bir gebelik gecirip ileriki haftalarına gelenler oldu mu ? Enfeksiyonun etkilemesinden korkuyorum gebelik haftam25
Doktor söylediİyide vajinal enf olduguna nasıl kanaat getirdiniz
Vajinit mi?Doktor söyledi
EvetVajinit mi?
Hangi fitili verdi doktor? Benim de enfeksiyonum ara ara oldu. Fakat 30. Haftadan bu yana hiç geçmiyor fitil kullanmama rağmen. Ctsi tekrar kontrole gideceğim söyleyeceğim doktora.Gebeligimin basından beri bir akıntı sikayetim var fakat bu bir aydır ciddi akıntı problemiyle uğrasıyorum vajinal ağrıda eşlik ediyordu artık su gibi akıntım olması üzerine kadın dogum aciline gittim tekrardan bir fitil recete ettiler bu sekilde vajinal enfeksiyonlu bir gebelik gecirip ileriki haftalarına gelenler oldu mu ? Enfeksiyonun etkilemesinden korkuyorum gebelik haftam25
Ben sayısız fitil kullandım enfeksiyonum direncli baya gynomax , biokadin , neopenentran en son olarakta ornisid fort verdi doktorHangi fitili verdi doktor? Benim de enfeksiyonum ara ara oldu. Fakat 30. Haftadan bu yana hiç geçmiyor fitil kullanmama rağmen. Ctsi tekrar kontrole gideceğim söyleyeceğim doktora.
Bana da neo penatron forte l veriyor genelde. Bilmiyorum nasıl baş edeceğim. Doktor bağışıklığın düştüğü için gebelikte, tekrarlaması çok normal demişti.Ben sayısız fitil kullandım enfeksiyonum direncli baya gynomax , biokadin , neopenentran en son olarakta ornisid fort verdi doktor
Sizin kaçıncı haftanızdan beri oluyor pekiBana da neo penatron forte l veriyor genelde. Bilmiyorum nasıl baş edeceğim. Doktor bağışıklığın düştüğü için gebelikte, tekrarlaması çok normal demişti.
İdrar testi verdiniz mi ? Yoksa akıntıya göre mi doktor enfeksiyon var dedi.Gebeligimin basından beri bir akıntı sikayetim var fakat bu bir aydır ciddi akıntı problemiyle uğrasıyorum vajinal ağrıda eşlik ediyordu artık su gibi akıntım olması üzerine kadın dogum aciline gittim tekrardan bir fitil recete ettiler bu sekilde vajinal enfeksiyonlu bir gebelik gecirip ileriki haftalarına gelenler oldu mu ? Enfeksiyonun etkilemesinden korkuyorum gebelik haftam25
29-30 cıvarıydı sanırım. 15-20 gündür geçmiyor şuan.Sizin kaçıncı haftanızdan beri oluyor peki
Canım test mi yapti? Yaptıysa hangi testi . Vajinitse sari-yesil akintin olması lazım
Doktor muayene edip enfeksiyon var dediİdrar testi verdiniz mi ? Yoksa akıntıya göre mi doktor enfeksiyon var dedi.
Evet sarı akıntım mevcut ve yogun doktor muayene edip enfeksiyon var dedi idrar testlerim temiz geldi kültür dahilCanım test mi yapti? Yaptıysa hangi testi . Vajinitse sari-yesil akintin olması lazım
Anladım , bilmiyoruz ki kendimizde neler var neler yok her an her şey çıkabiliyor . Bende hamileyim ve en çok korktuğum şey enfeksiyon. İdrar testi falan yaptım bi şey çıkmadı ama öyle vajinadan bi muayene olmadım .Doktor muayene edip enfeksiyon var dedi
Akıntın kasık ağrın oluyorsa muhakkak muayene olmalısın sikayetine göre doktorun degerlendirir zatenAnladım , bilmiyoruz ki kendimizde neler var neler yok her an her şey çıkabiliyor . Bende hamileyim ve en çok korktuğum şey enfeksiyon. İdrar testi falan yaptım bi şey çıkmadı ama öyle vajinadan bi muayene olmadım .
Çok geçmiş olsun
Gözle bakıp bu vajinit dediyse…. Doğru olmayabilir. Vajinit teşhisi için smear testi yapması lazım. Başka bir doktorada görün istersenEvet sarı akıntım mevcut ve yogun doktor muayene edip enfeksiyon var dedi idrar testlerim temiz geldi kültür dahil
Vajinal kultlur yapildimi? Sanırım orda hangi ilacın iyi geleceği belli oluyor hangi bakterinin oldugu. Idrarsa oyleydiBen sayısız fitil kullandım enfeksiyonum direncli baya gynomax , biokadin , neopenentran en son olarakta ornisid fort verdi doktor
Vajinal kültür bir ay önce yapıldıgında mantar cıkmıstı o süreden beri aralıklı olarak farkli fitiller kullanıyorum doktorum ureoplazma mycoplazma kültürüde aldı en son o negatif geldi ama normal vajinal kültür almadı ilac kullandıgım icinVajinal kultlur yapildimi? Sanırım orda hangi ilacın iyi geleceği belli oluyor hangi bakterinin oldugu. Idrarsa oyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?