Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğin suyu nasıl? Rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyor mu? Enfeksiyon önemsenmeyecek bir şey değil Allah korusun keseyi bile patlatıyor. Lütfen önemsememezlik yapmayın gerekirse doktorunuzu değiştirin
Bebeğin suyu nasıl? Rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyor mu? Enfeksiyon önemsenmeyecek bir şey değil Allah korusun keseyi bile patlatıyor. Lütfen önemsememezlik yapmayın gerekirse
Eğer enfeksiyon kesinse ve ilaç işe yaramıyorsa gerekirse damardan antibiyotik alın. Ben ilk oğlumu enfeksiyon kaynaklı kese değinmesinden kaybettim. Sizi korkutmak istemem ama önemsenmeyecek bir şey değil
Eğer enfeksiyon kesinse ve ilaç işe yaramıyorsa gerekirse damardan antibiyotik alın. Ben ilk oğlumu enfeksiyon kaynaklı kese değinmesinden kaybettim. Sizi korkutmak istemem ama önemsenmeyecek bir şey değil
Yok özel değil ama sizi etkilemek istemem. Sadece dikkate alın mutlaka rahim ağzı uzunluğunuz bebeğin suyunu sıkı takipli gidin. Enfeksiyon için vajinal kültür verin geçmiyorsa antibiyotiğin dozunu artırın. Antibiyotiktense enfeksiyon daha zararlı
Sarı akıntım başımdan beri vardı. En son yeşil akıntıya döndü doktorlar gebelikte olur böyle şeyler dedi ama ben işlerim normal gitmediğinin farkındaydım. Doktor ihmali de var malesef ki