Siz doktora gittiğinizde kese göründü mu Bende 5 +6 dayım hala doktora gitmedim kanda vermedim ama evde 3 tane test yaptım hepsi bizim pozitifKızlar vajinal yanma ve kaşıntım var . 5+1 deyim. Kontrole gittim. Mantar sanıyordum ama değilmiş. Lütfen yardımcı olun. Ne olabilir bu durum? Çözümü nedir? Gebelikte bu tarz şeyler yaşayan var mı?
Evet gittim canım. Keseyi gördük. 4+6 da hatta gördük çok çok küçüktü.Siz doktora gittiğinizde kese göründü mu Bende 5 +6 dayım hala doktora gitmedim kanda vermedim ama evde 3 tane test yaptım hepsi bizim pozitif
Direk doktora gitsen kese gözükür benceSiz doktora gittiğinizde kese göründü mu Bende 5 +6 dayım hala doktora gitmedim kanda vermedim ama evde 3 tane test yaptım hepsi bizim pozitif
Günlük ped kullanıyorum. Oda yapıyor olabilir mi? Teşekkür ederim yorumun için cnmHergun intim jelle yıkayıp her akşam yatarken çamaşır degisin. Vede günde en az 2.5 litre su icin. Mantar değilse bu şekilde rahatlarsnz
Evet özellikle gebelikte kesinlikle günlük ped kullanmamanz lazm bence ben hergun çamaşır değişrm çünkü gebelik başından beri beyaz krem akıntm var kokusuz ve kaşınti yok mantar degl benimkide gebeliğin getirdiği akinti. Çamaşırınz nemli kalmayacak o bölge kuru kalmalı yani akşam yatarken yıkayıp çamaşır değişir yatarsanz hiçbi sorunnz kalmaz benceGünlük ped kullanıyorum. Oda yapıyor olabilir mi? Teşekkür ederim yorumun için cnm
Tmmdır. Çok teşekkür ederimEvet özellikle gebelikte kesinlikle günlük ped kullanmamanz lazm bence ben hergun çamaşır değişrm çünkü gebelik başından beri beyaz krem akıntm var kokusuz ve kaşınti yok mantar degl benimkide gebeliğin getirdiği akinti. Çamaşırınz nemli kalmayacak o bölge kuru kalmalı yani akşam yatarken yıkayıp çamaşır değişir yatarsanz hiçbi sorunnz kalmaz bence
Birinci gebelik mi sizin benim ikinci gebeliğim kızım 23 aylıkEvet gittim canım. Keseyi gördük. 4+6 da hatta gördük çok çok küçüktü.
ay ne rahatsınız ben yüz kere gitmiştim, hiç merak etmiyormusunuz Allah korusun dış gebelik yada başka bir şey varmıdır diye.Siz doktora gittiğinizde kese göründü mu Bende 5 +6 dayım hala doktora gitmedim kanda vermedim ama evde 3 tane test yaptım hepsi bizim pozitif
Dış gebelikte farklı belirtiler oluyor, ağrı kanama oluyor genelde bir sorun olduğu anlaşılır yani. Ben 9. haftada gittim ilk muayenemeay ne rahatsınız ben yüz kere gitmiştim, hiç merak etmiyormusunuz Allah korusun dış gebelik yada başka bir şey varmıdır diye.
Vallah bundan sonra rahat olmaya kararay ne rahatsınız ben yüz kere gitmiştim, hiç merak etmiyormusunuz Allah korusun dış gebelik yada başka bir şey varmıdır diye.
Aynen şükür ağrılarım yok sadece gebelik belirtileri var bir de iyi bir doktor arayışındayım bu süreçte biraz yıpratıcı bir süreç iyi doktora denk gelmesen her şeyin hayırlısı Allah'tandırDış gebelikte farklı belirtiler oluyor, ağrı kanama oluyor genelde bir sorun olduğu anlaşılır yani. Ben 9. haftada gittim ilk muayeneme
Güzel haberi yakın zamanda alırsınız umarımAynen şükür ağrılarım yok sadece gebelik belirtileri var bir de iyi bir doktor arayışındayım bu süreçte biraz yıpratıcı bir süreç iyi doktora denk gelmesen her şeyin hayırlısı Allah'tandır
Merhaba günlük pedler terleme ve Tahriş yapabilir bu yüzden kaşıntı yanma yapabilir çıt çıtlı pamuk kumaştan yapılan pedler var trendyoldan bakabilirsin çıt çıtlı olunca direk iç çamaşıra sabıtleneniliyor aynı body gibiGünlük ped kullanıyorum. Oda yapıyor olabilir mi? Teşekkür ederim yorumun için cnm
İşte böyle oluyor şimdi gitsem kal atışı yok hep gidip gelwcem strese girecem gerek yok bir de ben ilk gebelim de doktora dan çok cektim biri diyordu suyu az biri diyordu dawn sendromu bana kafayı yedirdiler 9 ayım zehir zıkkım oldu şukur kızım tam 39+ 1 geldi şi di 23 aylikGüzel haberi yakın zamanda alırsınız umarımrahat olmak lazım gerçekten, çok sık ultrasona girmek de iyi değil. Bir sorun varsa belirti illa ki oluyor, her şeyi de kontrol edemeyiz bunu kabullenmek lazım. Benim doktorum randevumu 9. haftaya koydu vardır bi bildiği dedim bekledim Bazen 5 6da gidince kalp duyulmuyor mesela iyi ki beni erkenden çağırmadı öyle bir şey olsa stresten kendimi yer bitirirdim diğer randevuya kadar. Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi
2.benimdeBirinci gebelik mi sizin benim ikinci gebeliğim kızım 23 aylık
Özellikle idrar yaparken yok. Genelde ilişki sırasında ve sonrasında oluyor yanmaEnfeksiyon veya idrar yolu sorunu olabilir idrar yaparken var mı yanma?
Teşekkür ederim. Hemen bakıcam trendyoldaMerhaba günlük pedler terleme ve Tahriş yapabilir bu yüzden kaşıntı yanma yapabilir çıt çıtlı pamuk kumaştan yapılan pedler var trendyoldan bakabilirsin çıt çıtlı olunca direk iç çamaşıra sabıtleneniliyor aynı body gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?