Ben 1 hafta bekledim. Dış gebelikten çok korktuğum için en azından keseyi görmek istedim. Ama 1 hafta öncesinden kese de görünmeyeceği için bekledim.ay ne rahatsınız ben yüz kere gitmiştim, hiç merak etmiyormusunuz Allah korusun dış gebelik yada başka bir şey varmıdır diye.
Ben 1 hafta bekledim. Dış gebelikten çok korktuğum için en azından keseyi görmek istedim. Ama 1 hafta öncesinden kese de görünmeyeceği için bekledim.
ben ilk öğrendiğim ğün koştum hastaneye,çünkü kanım düşükmüş kan ilacı verdiler,folik asit,d v,tamini ve pıhtılaşma oldugu için iğne ve ilaç.bazı değerlerinizin bakılması gerek diye düşünüyorum.Vallah bundan sonra rahat olmaya kararverdim ilk gebelim de 9 ay boyunca hastaneden gelmedim her bir doktor farkli bir şey söylüyordu kafayı yedirdiler bana şimdi gitmiyorum taktiri ilahı mal mülk Allah'ındır ben kendimi parçalasam bile onun dediği olur
Mesela folik asit bana daha hamile kalmadan verildi. Onu zaten kullanıyordum. Başka da bir sıkıntı hissetmediğim için bekledim. Aslında daha fazla bile beklerdim ama kaşıntı ve yanma yüzünden erkenden gittim. Yoksa çok yıpratıcı geliyor bana süreçben ilk öğrendiğim ğün koştum hastaneye,çünkü kanım düşükmüş kan ilacı verdiler,folik asit,d v,tamini ve pıhtılaşma oldugu için iğne ve ilaç.bazı değerlerinizin bakılması gerek diye düşünüyorum.
maaelsef öyle,ama benim gibi yıllardır bekleyip sürpriz bebeiş olanlar pek bekleyemiyor,3 tüp bebek ve 3 düşükten sonra hamile kalınca korkuyorsunuz hele bir kaç hastalıgınız varsa gerçekten sakin kalamıyorsunuzMesela folik asit bana daha hamile kalmadan verildi. Onu zaten kullanıyordum. Başka da bir sıkıntı hissetmediğim için bekledim. Aslında daha fazla bile beklerdim ama kaşıntı ve yanma yüzünden erkenden gittim. Yoksa çok yıpratıcı geliyor bana süreçbir gidiyorsun sadece kese var sonra bebek bakmaya sonra kalp atışı…
Doğrudur canım haklısın vallamaaelsef öyle,ama benim gibi yıllardır bekleyip sürpriz bebeiş olanlar pek bekleyemiyor,3 tüp bebek ve 3 düşükten sonra hamile kalınca korkuyorsunuz hele bir kaç hastalıgınız varsa gerçekten sakin kalamıyorsunuz
çok şükür 19 haftalık olduk canım,Allahım isteyen herkese sağlıklısından versin:)Doğrudur canım haklısın vallakaç haftalık bebişin?
Maşallah maşallahçok şükür 19 haftalık olduk canım,Allahım isteyen herkese sağlıklısından versin:)
amin canım inşallah sağsağlim alalım kucaklarımıza artkMaşallah maşallahinşallah bizde görürüz o günleri. Daha bebeği bile göremedik inşallah sağsalim kucağına alırsın cnm
İnşallahamin canım inşallah sağsağlim alalım kucaklarımıza artk
Rica ederimTeşekkür ederim. Hemen bakıcam trendyolda
Ben ilk gebeliğimi çok bekledim öğrendiğim gibi soluğu hastane de aldım ama beni çok yıpratıyor gerçekten bu sefer öyle yapmayi düşünmüyor bu gebelik biraz sürpriz oldu bana bakalım hayırlısı Bende son ayda kan sulandırıcı iğneler kullandım Bende kan uyuşmazlığı da var aslında çoook gerginim ve telaşıylim kaygılıyım gene ayni şeyleri yaşayacam diye korkuyorum daben ilk öğrendiğim ğün koştum hastaneye,çünkü kanım düşükmüş kan ilacı verdiler,folik asit,d v,tamini ve pıhtılaşma oldugu için iğne ve ilaç.bazı değerlerinizin bakılması gerek diye düşünüyorum.
2.benimde
İlk cocuğunuz kaç yaşında2.benimde
Korkma canım hepsi aynı olacak değil ya.bende 3 düşük yaptım ilk aylar çok korktum iki kere kanamam geldi, Allahım biliyor ya nasıl korktum,ama önlemlerimizde baştan almalıyız.ben çölyak ve epilepsi hastasıyım nöbetlerim çok şükür yok ama ilaçlarımın mg düşürmem gerekiyordu,hemen gittim ,çölyak içinde doguma kadar d vitamini ve folik asit kullanacağım bunları bile bile kayıtsız kalamazdımBen ilk gebeliğimi çok bekledim öğrendiğim gibi soluğu hastane de aldım ama beni çok yıpratıyor gerçekten bu sefer öyle yapmayi düşünmüyor bu gebelik biraz sürpriz oldu bana bakalım hayırlısı Bende son ayda kan sulandırıcı iğneler kullandım Bende kan uyuşmazlığı da var aslında çoook gerginim ve telaşıylim kaygılıyım gene ayni şeyleri yaşayacam diye korkuyorum da
6 yaşında canımİlk cocuğunuz kaç yaşında
Maşallah Allah bağışlasın benim kızım daha küçük ne yapacam Bilmiyorum6 yaşında canım
Bir şey olmaz canım. Üstesinden gelirsin inşallah. Sağlık olsun gerisi halledilirMaşallah Allah bağışlasın benim kızım daha küçük ne yapacam Bilmiyorum
Tabi canm Allah şifa versin inşallah kaç haftalıksinKorkma canım hepsi aynı olacak değil ya.bende 3 düşük yaptım ilk aylar çok korktum iki kere kanamam geldi, Allahım biliyor ya nasıl korktum,ama önlemlerimizde baştan almalıyız.ben çölyak ve epilepsi hastasıyım nöbetlerim çok şükür yok ama ilaçlarımın mg düşürmem gerekiyordu,hemen gittim ,çölyak içinde doguma kadar d vitamini ve folik asit kullanacağım bunları bile bile kayıtsız kalamazdım
Benimde de tek dileğim sağlıklı olsunda allahın izniyle yaparımMaşallah Allah bağışlasın benim kızım daha küçük ne yapacam Bilmiyorum
Aynen öyle. Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsinBenimde de tek dileğim sağlıklı olsunda allahın izniyle yaparım
sağol canım 19 haftalık oldukTabi canm Allah şifa versin inşallah kaç haftalıksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?