Gebelikte yanma ve kaşıntı…

ay ne rahatsınız ben yüz kere gitmiştim, hiç merak etmiyormusunuz Allah korusun dış gebelik yada başka bir şey varmıdır diye.
Ben 1 hafta bekledim. Dış gebelikten çok korktuğum için en azından keseyi görmek istedim. Ama 1 hafta öncesinden kese de görünmeyeceği için bekledim.

Ben 1 hafta bekledim. Dış gebelikten çok korktuğum için en azından keseyi görmek istedim. Ama 1 hafta öncesinden kese de görünmeyeceği için bekledim.

ben ilk öğrendiğim ğün koştum hastaneye,çünkü kanım düşükmüş kan ilacı verdiler,folik asit,d v,tamini ve pıhtılaşma oldugu için iğne ve ilaç.bazı değerlerinizin bakılması gerek diye düşünüyorum.

Mesela folik asit bana daha hamile kalmadan verildi. Onu zaten kullanıyordum. Başka da bir sıkıntı hissetmediğim için bekledim. Aslında daha fazla bile beklerdim ama kaşıntı ve yanma yüzünden erkenden gittim. Yoksa çok yıpratıcı geliyor bana süreç bir gidiyorsun sadece kese var sonra bebek bakmaya sonra kalp atışı…

maaelsef öyle,ama benim gibi yıllardır bekleyip sürpriz bebeiş olanlar pek bekleyemiyor,3 tüp bebek ve 3 düşükten sonra hamile kalınca korkuyorsunuz hele bir kaç hastalıgınız varsa gerçekten sakin kalamıyorsunuz

Doğrudur canım haklısın valla kaç haftalık bebişin?

çok şükür 19 haftalık olduk canım,Allahım isteyen herkese sağlıklısından versin:)
Maşallah maşallah inşallah bizde görürüz o günleri. Daha bebeği bile göremedik inşallah sağsalim kucağına alırsın cnm

Ben ilk gebeliğimi çok bekledim öğrendiğim gibi soluğu hastane de aldım ama beni çok yıpratıyor gerçekten bu sefer öyle yapmayi düşünmüyor bu gebelik biraz sürpriz oldu bana bakalım hayırlısı Bende son ayda kan sulandırıcı iğneler kullandım Bende kan uyuşmazlığı da var aslında çoook gerginim ve telaşıylim kaygılıyım gene ayni şeyleri yaşayacam diye korkuyorum da

Korkma canım hepsi aynı olacak değil ya.bende 3 düşük yaptım ilk aylar çok korktum iki kere kanamam geldi, Allahım biliyor ya nasıl korktum,ama önlemlerimizde baştan almalıyız.ben çölyak ve epilepsi hastasıyım nöbetlerim çok şükür yok ama ilaçlarımın mg düşürmem gerekiyordu,hemen gittim ,çölyak içinde doguma kadar d vitamini ve folik asit kullanacağım bunları bile bile kayıtsız kalamazdım

Tabi canm Allah şifa versin inşallah kaç haftalıksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…