Gebelikte yapılan tarama testleri...

albara

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
18
0
16
Uşak
Merhabalar arkadaşlar benim 1 yaşında bir bebeğim var ve şu an tekrar 7 haftalık hamileyim...
diğer gebeliğimde yaptırdığım ikili ve üçlü tarama testinde down sendromu riski hep çok yüksek çıktı
ve doktorlar ısrarla amniyosentez önerdiler bende bunun için şehirdışında bir profesöre gittim oda bana
amniyosentez esnasında bebeği kaybetme riskinin olduğunu söyledi ve eğer sonuç kötü çıktığında bebeğinden
vazgeçeceksen öyle yapalım yoksa o kadar para verip yapmanın bir anlamı olmadığını söyledi....bende yaptırmadım
tabiki ama doğuma kadar da ne yaşadığımı bir ben bir allah biliyor içim içim yedi hep acaba sağlıklı mı diye allahıma
şükürler olsun sağlıklı ve dünyalar tatlısı bir oğlum oldu dediğim gibi şimdi bir yaşında....
dün doktordaydım bebeğin kalp atışlarını gördük ve beni bir ay sonra ikili test için çağırdı ve ben her ne olursa olsun
allahın verdiği bu canı doğurmaktan vazgeçmeyeceğim için bu tarama testlerini hiç yaptırmayayım diyorum yani
sonuçun kötü gelipte kafamı yine 9 ay boyunca karıştırmasındansa doğduktan sonra her şekilde allah bunu vermiş deyip
kabulleneyım istiyorum.... bu konuda inanılmaz derecede kafam karışık benimle fikirlerini paylaşabilecek
akıl verecek arkadaşlar varmı acaba şu ramazan mübarek günde belki biraz içim ferahlar....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…