Teşekkür ederimRiskli bir durumda doktorunuz yapmamanız gerekenleri söyler zaten. Şimdilik beslenmenize dikkat edin çiğ yumurta işlenmiş et tüketmeyin yeter.
İlaç derken folik asit mi bahsettiğiniz. Gebelikte ilaç kullanımı çok sınırlı diye biliyorum.Yenmeyecek sryler googleda var onlara dikkat. Çok yorulmamaya zorlayıcı hareket yapmamaya dikkat. Bol su içiyoruz. Ilaçlarımızı aksatmıyoruz.
Çikolata yemeden durabilecek miyim bilmiyorumHayırlı olsun, benim doktorum bu soruma “paketli gıda yeme, sağlıklı beslen, aç kalma, üç öğün mutlaka ye, bol su iç” şeklinde cevap vermişti
Ekleniyo canımİlaç derken folik asit mi bahsettiğiniz. Gebelikte ilaç kullanımı çok sınırlı diye biliyorum.
Anladım bunlardan haberim yoktuEkleniyo canımben kan sulandırıcı da kullanıyorum benim durumum farklı. Troid ilacı eklendi, D vitamini damla eklendi, Bulantım oldu bulantı hapı eklendi. Ben düşük riskim lekelenmem yokken önlem amaçlı progestan istemiştim o var. Lekelenmen olursa sana da verilir. Ki çoğunluk kullanıyor.
Ohoo belki tiksinirsin bile çikolatadan :))Çikolata yemeden durabilecek miyim bilmiyorumAma normalde de olabildiğince doğal ve dikkatli beslenirim zaten umarım zorlanma çok teşekkür ederim
Rica ederim.Anladım bunlardan haberim yoktuçok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Ohoo belki tiksinirsin bile çikolatadan :))
Ben turşu ve ekşi sevmezdim hiç şuan tatlı midemi bulandırıyor tabak tabak turşu yiyorum
Olsun vallahi, insan kusunca sevinir mi? bebeklerim benimle diye mutlu oluyorum ama boş şeylere ağlayabiliyorum da hazır oll, aramıza hoşgeldinEvet düzen altüst olacak anladığım amaan olsun varsın
Olsun vallahi, insan kusunca sevinir mi? bebeklerim benimle diye mutlu oluyorum ama boş şeylere ağlayabiliyorum da hazır oll, aramıza hoşgeldin
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Rahim in gebeliğe kendini hazırlaması esnasında bu tür ağrılar hep yaşanıyormuş. Bende de hafif bir sol kasık ağrısı var ama hissedilmryecek kadar az. Doktorunuzla görüşün yine de net tanı için. Umarım kötü bir şey yokturMerhaba ben 7 havtalık hamıleyım bugun kasık batmam var acaba neden oluyo kotu birseymı vardır ki
Sıtletlı dıyılde ama ıste batıp gecıyo hemen yarın kotrolum. Var bugun olunca batma az bısey sol tarafta benımdeMerhabalar öncelikle geçmiş olsun. Rahim in gebeliğe kendini hazırlaması esnasında bu tür ağrılar hep yaşanıyormuş. Bende de hafif bir sol kasık ağrısı var ama hissedilmryecek kadar az. Doktorunuzla görüşün yine de net tanı için. Umarım kötü bir şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?