benim de kasik ve karin agrilarimin olmasi sebebiyle
dinlenmem gerekiyor evet cok zor bir durum kitap ve dergi okumaya
film izlemeye calisip gunlerimi geciriyorum bir de 3 saatte bir alinan
bir hap kullaniyordum allahtan biraktim....
butun gun ve butun gece her 3 saatte bir hap al iskence gibiydi
yani ben dinlenince agrilarim da azaldi o yuzden hap almayi biraktim...
allahim sabirlar versin hepimize.....
Ben de biraz önce doktor kontrolünden geldim. 10 gün önce şiddetli kanamam oldu. İlaç kullandım ve istirahat etttim. Bugünkü kontrolde de alttan ultrasonla baktı DR ve kanamam durdu çok şükür ama serviks yetmezliği olduğunu söyledi. Düşük tehtidi veya ilerde erken doğum tehlikesi varmış. Yani yine ilaç ve istirahate devam. Evimin işini yapacak kimsem de yok. Yine yemek bulaşık işlerini yapıyorum ama çok korkuyorum. Bayram da geliyor ne yapacağımı bilemiyorum
Teşekkür ederim. 13+3 haftalık. Annem çok uzakta. Kayınvalidem yaşlı. Görümcelerim var ama onların da kendi evleri var. Öğretmenim çalışmam lazım. Annemi ikna etmeye çalışacağım yanıma gelmesi için. Yoksa çok zor olacak.
arkadaşlar bende iki haftadır yatıyorum kahverengi lekelerim vardı sonra pembeye döndü hatta daha koyulaştığı bile oldu .iki gün hastanede kaldık .6 hafta 5 günlük hamileyim .banada annem geldi o bakıyo ama nereye kadar annem gidecek haftaya okul başlayacak.rapor falan bişeyler yapmaya çalışacağız.yatmaktan kemiklerim ağrıdı ayrıca endişeliyimde çünkü 6 haftalıkken kalp atışlarını duyamadık henüz belki erkendi bilemiyorum.olsun eminimki hepimiz yatmaya razıyız yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun
sana da geçmiş olsun canım ama az kalmış senin ne güzel..ne kadar zaman yattın?
Yaklaşık 1 aydır kanama, düşük tehditi ve son olarakta plesantamın aşağıda olması sebebiyle yataktan çıkamıorum.Kahverengi lekelenmelerim devam ediyor.Uzun bi süre daha da yatıcakmışım gibi gözüküo.Benimle bu sorunu yaşayan, tüm gün yataktan çıkmayan arkadaşlar var mı?Gerçekten çok zor bi durum.Vakit geçiremiyor insan.Gece-gündüz birbirine karışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?