Gebelikte Yoğun Akıntı hali

Pamik_PrenSes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
1.351
3
116
Bursa
selam hanımlar

Kızlar ben 28 haftalık hamileyim ve çok yoğun akıntım var doktorumla bu durmu görüştüğümde kokulu ve rengi koyu türden akıntı olmadıkça korkmamamı söledi.
,Fakat bendeki akıntı su gibi ve iç çamaşırımı belki günde 2 , 3 kez değiştirmek zorunda kalıyorum koku ve değişik bir renkte yok acaba suyummu az az geliyor dedim ama anneme sorduğumda öle bi durum olduğunda su okdar az gelmeyeceğini söledi
Doktorla randevüma daha var ve kafam çok karışık sizde böle sorunlar yaşıyormumsunuz.
özellikle çok yogun hareket ettiğim günler iç çamaşırım rahatsız edicek kadar çok ıslanıyor ve peçete ne kağıt havlu fayda etmiyor ped kullanmıyorum ajlerjik reeaksiyon gösterdiği için siz ne dersiniz??

canım aynı sorun bende de var aynı çamaşırı ıslatacak şekilde bazen sulu bazen krem kıvamında oluyor günde 4-5 kez çamaşır değiştiriyorum gebelik döneminde akıntıların yoğunluğu artabilirmiş endişe etme, bence ped kullanmayı bırak ped alerjik reaksiyona neden olur ve mantara yol açar. rengi koyu renk, yeşil ya da kahve olmadıkça normaldir akıntın

ewet canım aynı akıntı bendede var normaldır heralde dıye ben hıc sormadım doktora ama ıdrar yollarında ıltıhapta olabılır

canim terliyor olmayasin,benim de sicak oldugunda yada hareketli gunlerde anlattigin gibi camasirim sirilsiklam oluyor.Su gibi demissin cunku,yogun olsa yada kokulu olsa o zaman iltihap yada mantar olabilir.

yok ped kullanmıyorum zaten NESLı yazdımyaz yukarıda alerjik yönden iyi gelmiyor tenime

Angel evet idrar yolunda olan bi intihapın akıntısıda olabilir.Bunu bi sorayım doktoruma

Sofika ama sadace çamaşırırmın ağ bölümünde böle bişey görüyorum ter olsa tamamı o şekil olmazmı çamaşırmın bilmiyorumkismile

canım umarım suyun degildir seni korkutmak istemem ama benim suyum geldigi icin erken dogum yaptım renksiz kokusuz ilk sabah kalkttıgımda hissettim camasırım ıslanmıstı 31. haftadaydım idrar kacırma olayı oabilir diye dusundum camasırımı cıkarıp kurttum idrarsa sarı olarak kuruması gerekiyodu ama lekesiz kurudu sonra dr a gittim baktılar bebisimin suyuymus 1 hafta tutabildiler 15 gum kuvezde kaldık simdi evimizdeyiz ama cok kotu gunler gecirdim. Enfeksiyon nedeniyle kesem delinmis ve az az geldi annenin dedigi gibi sarıl sarıl gelmedi bence hic ihmal etme doktora git ben erken gittigim icin ciger gelistirici ignemi oldum kızım kendi kendine nefes aldı cok sukur enfeksiyonsa umarım en kotusu o olsun ihmal etme hemen tedavini ol Allahım zamanında kucagına alamyı nasip etsin yavrunu

canım aynı durum bende de var. yarın doktoruma gittiğimde sorucam ben de. ama internetten araştırdığım kadarıyla eğer suyun geliyosa çok öenmli bir an önce doktora görün derim. herzaman şor diye gelmezmiş. bazen damla damla da gelirmiş. anne hiç hissetmezmiş suyun geldiğini. korktum ben de sorucam doktoruma

benime aynı şekilde akıntım var druma sorduğumda mantar olduğunu eğer mantardan kurtulamasam suyumu patlatmasına kadar riski varmış fitil verdi şimdi biraz daha iyi ama hala akıntım var:bbo:

canım umarım suyun degildir seni korkutmak istemem ama benim suyum geldigi icin erken dogum yaptım renksiz kokusuz ilk sabah kalkttıgımda hissettim camasırım ıslanmıstı 31. haftadaydım idrar kacırma olayı oabilir diye dusundum camasırımı cıkarıp kurttum idrarsa sarı olarak kuruması gerekiyodu ama lekesiz kurudu sonra dr a gittim baktılar bebisimin suyuymus 1 hafta tutabildiler 15 gum kuvezde kaldık simdi evimizdeyiz ama cok kotu gunler gecirdim. Enfeksiyon nedeniyle kesem delinmis ve az az geldi annenin dedigi gibi sarıl sarıl gelmedi bence hic ihmal etme doktora git ben erken gittigim icin ciger gelistirici ignemi oldum kızım kendi kendine nefes aldı cok sukur enfeksiyonsa umarım en kotusu o olsun ihmal etme hemen tedavini ol Allahım zamanında kucagına alamyı nasip etsin yavrunu

inşallah ececim inşallah zamanında gelir benimde en korktuğum ihtimal bu zaten eyvahedigeldismile inşallah böle bişey değildir.En yakın zamanda görüşücem dktorumla beni bu düşünceye sevkeden başka bir belirtide karnımda sertleşme tarzında değişiklikler olması aslında doktorum sancı ile birliklte karnında sertleşme vs gibi durumlar olursa görüşelim demişti sancı olmadığı için önemsememiştim fakat bu su gibi akıntıda iyice şüphelendirdi beni çok saol uyardığın için arkadaşım böle bi yoruma ihtiyacım vardı gerçekten ALLAH BEBEĞİNE UZUN UZUN SAĞLIKLI ömürler versin ececim ...

canım aynı durum bende de var. yarın doktoruma gittiğimde sorucam ben de. ama internetten araştırdığım kadarıyla eğer suyun geliyosa çok öenmli bir an önce doktora görün derim. herzaman şor diye gelmezmiş. bazen damla damla da gelirmiş. anne hiç hissetmezmiş suyun geldiğini. korktum ben de sorucam doktoruma

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ayy ALLAH korusun inşallah su değildir kızlar beni telaşlandırdınız ben görüneyim bi an önce doktoruma randevümü günümü beklemeden sende doktoruna sorduktan sonra yorumunu yaz alatariel doktordan yakın zamanda bi randevü ayarlayamazsam bilgim olsun benimde :gitme:

kızlar bende gebeliğimin sonlarına yaklaştım başında beri akıntım var.bazen koyu kıvamlı bazen duru.2 kez fitil kullandım geçmedi.aklınıza öyle kötü şeyler getirmeyin.her hamilede akıntı problemi var zaten.deneyimlerimden şunu farkettim.kendimi yorduysam mesala gezme temizlik falan vede suyu az içtiysem akıntı artıyor kıvamlaşıyor.bol su içtiğim günlerde ise akıntı azalıyor bazen duruyor.deneyin.

anladım elacım teşekkür ederim yorumun için

biricik elam bende dedim acaba kurtulmamakmı lazım bu mantardan öle anladım tuhafıma gitti ondan sordum kaydirigubbakcemile3 ama o mantardan kolay kolay kurtulamıyor insan onuda söleyim canım bi kere oldummu devamlı tekrarlıyor çok sinir bozucu bişey ama malesef böle

bendede aynı şey var bazen beyaz akıntıyla bazende su gibi damla şeklinde ama 24 haftamdada da vardı konturolde bişe demedim geçmişti suyumun iyi oldugunu söyledi doktorum öyler olsa anlmazmı doktorlarımız biz söylemeden zaten idrar tshlilide verdim ve mantar oldugunu söyledi tek kulanımlık fitl verdi fitilden sonra yine aynı akıntı olmaya başladı su olsa başka belirtilerde olmazmı doktora gidenler sonucu yazsınn lütfen

bebegimde maşalalh pek hareketli suyu azaloyo olsa bukadar hareketli olurumuydu tecrübeli annişler ne diyosunuz

doktorum bana fitil verdi bi kutu fitil içinde 20 tane var minicik fitiller.normal muayneye aldı çatala :( suyumu kontrol etti. ultrasonla da baktı. bi sorun yok dedi. hamilelikte olur akıntı dedi. bol su içmem gerektiğini söyledi. fitili kullanıyorum bi kaç gündür akıntım geçti gibi gün içinde olmuyo hiç. bol da su içiyorum tabi

Merhabalar 15 haftalık hamileyim.Dr.umu aradığımda su gibi akıntı keseden gelebilir dedi Derhal çağırdı ultrason ve vajinal muayenelerim sonucunda enfeksiyon aşırı derece mantara döndüğünü onun yapabileceğini yada gebelerde idrar kaçırma olabileceğini söyledi 3 gündür ilaç tedavisine başladım mantar için eğer geçmezse haberim olsun dedi ama su gibi akıntı bir çok gebeden duyuyorum ve içim rahatlamaya başladı..

doktorum bana fitil verdi bi kutu fitil içinde 20 tane var minicik fitiller.normal muayneye aldı çatala :( suyumu kontrol etti. ultrasonla da baktı. bi sorun yok dedi. hamilelikte olur akıntı dedi. bol su içmem gerektiğini söyledi. fitili kullanıyorum bi kaç gündür akıntım geçti gibi gün içinde olmuyo hiç. bol da su içiyorum tabi

Fitilin ismi ne ?? nekadarlık hamilesin

Back
X