benim 4aydan sonra çıkmaya başlamıştı tuzsuz yemek ve bol su iç demişti doktorum tabi bana hiç etkisi olmamıştı tansiyon hapıda kullandım ama yinede düşmedi 1ay felan hastanede yattım serumlarla düşürülmeye çalışıldı maalesf 32haftalık doğum yaptırdılar sezeryanla oldu çok şükür oğlum sağlıklı çok dikkat etmen gerekiyo
sanki beni anlatıyorsun günde en az 20 kez ölçüyorumdur,cvp için teşekkürlerdüşüyodu tabi ama en son 19 a yükseldi bebeği almak zorunda kaldılar hiçbişeyi kafana takma tansiyonu bile takma bişeylerle uğraş benim uğraşıcağım bişey yoktu çok takıyodum dahada yükseliyodu o kadar psikolojim bozulmuştuki tansiyon aleti elimde geziyodum yat istirahat et devamlı
tansiyon yüksek olup idrarda protein atımı başlayınca alıyorlarmış bebeği Allah korusun
evet malesef bebeğin gelişiminede dikkat et
ben 30 haftalıktım ama bebekler 24 haftalık büyüklüğündeydiler.
evet dr onuda dedi inşallah öyle birşey olmaz ben sürekli yatıyorum yatarken düşük çıkıyor hatta bugün maaşallah 9-5 e kadar düştü belki senin ikiz olduğu için daha çok etkilenmişsin.
çok tuzlu yeme mümkünse kes canım
çok iyi inşallah hep böyle gider.
evt cnm benim idararda protein yükselmişti en son doktor çok yükseldiğini söyledi hatta doğum olduktan sonra 1gün daha dursaydın bebeğide senide kaybedebilirdik dedi böbreklerimde ödem oluşmuş ama ben bunların hiçbrini anlamadım tansiyonum çıkınca bile anlamıyordum mutlaka bitane doktora git sürekli takip altında ol cnmtansiyon yüksek olup idrarda protein atımı başlayınca alıyorlarmış bebeği Allah korusun
evt cnm benim idararda protein yükselmişti en son doktor çok yükseldiğini söyledi hatta doğum olduktan sonra 1gün daha dursaydın bebeğide senide kaybedebilirdik dedi böbreklerimde ödem oluşmuş ama ben bunların hiçbrini anlamadım tansiyonum çıkınca bile anlamıyordum mutlaka bitane doktora git sürekli takip altında ol cnm
allh yardımcımız olsun şimdi 2.hamileyim 3aylık korkuyorum yine çıkcak die:Saruboceq:
saol cnm ama ben hep yatıyodum yine yükseliyodu belki bünyeden bünyeye değişir bilmiyorum psikolojikte yükselebiliyor mesela ben doktora gittiğim zaman yükseliyo eve geldiğimde normale dönüyor küçük tansiyon 10 yada 12oluyodu zaten gebelikte küçük tansiyon önemliymişteşekkür ederim canım ben kontrollerimi hiç aksatmıyorum çokşükür şuana kadar birşey çıkmadı sanada çok geçmişolsun zor günler geçirtmişsin Allah birdaha bu sıkıntılllardan esirgesin umarım sağlıklı bir hamilelik dönemigeçiririz benim merak ettiğim butür tansiyon yüksekliği yatınca geçermi yani benimki psikolojikmi yükseliyor bide küçük tansiyon kaça çıkıyor çok soru soruyorum ama çok korkuyorum inanın.:1no2:
saol cnm ama ben hep yatıyodum yine yükseliyodu belki bünyeden bünyeye değişir bilmiyorum psikolojikte yükselebiliyor mesela ben doktora gittiğim zaman yükseliyo eve geldiğimde normale dönüyor küçük tansiyon 10 yada 12oluyodu zaten gebelikte küçük tansiyon önemliymiş
evt 4.aydan itibaren yükseliyodu koldan ölçüyodum pompalılarla ben dijitallere güvenmiyorumcanım en baştan berimi yani 4. aydan berimi küçük tansıyon 10-12 çıkıyordu çok yüksekmiş Allah korusun bide bilektenmi koldanmı ölçtürüyordun senide sorularla sıktım kusura bakma:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?