kızlar benim de idrarda protein çıktı.tansiyon takibi verdi doktorum.3 gündür ölçüyorum hep 11-6 12-6 falan çıkıyor.benim hep düşük çıkar küçük 5 falan çıkar.hiç yükselmez.başka neden olur idrarda protein atımı bilen var mı.32. haftadayım.
17.haftamdayım.ve kronik tansiyon hastasıyım.erken doğum durumu benide cok tedirgin ediyor.ama küçük bir tavsiyem var sonuçta müslümanız eğer bu cocuk sağlıklı bir şekilde doğması yazılmışsa kadere doacaktır yada.... Bol dua etmek insanı rahatlatıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarım sizinle.
merhabalar 5 yıl önce şiddetli preeklemsi nedeniyle 26 haftalık 780 gr ağırlığında kızım oldu 2.5 ay küvezde kaldı çok zor günler geçirdik.Kızım 5 yaşında kardeş istiyor 2.bebekte tekrarlama riski varmış.Bilmiyorum çok kararsızım.
arkadaşlar ben daha önce buraya yazmıştım.Busene 26 haftalık bir bebeğim oldu.2 Ay kuvezde kaldı.Bu hastalığın tek çaresi iyi bir hekim ve çok sıkı takip.Geçirdiğim günleri allah kimsenin başına vermesin.840gr doğdu. şuan 9 aylık ve çok zor günler atlattım. tansiyon olayım 2,5 aylıkken başladı ve yarım başladığım hapı 6 tane yapmalarına rağmen tansiyonum durmadı.25\15 le acil doğuma alındım.ilk hamileliğimde 8aydan sonra başlamışve doktorumun anlamaması sonucu 9aylık karnımda öldü bebeğim.Daha sonraki hamileliğimde hiç bir problemim olmadı ve sağlıklı bir oğlumzamanında oldu.fakat bu hamileliğimde çok erken bir zamanda tekrar oldu.6,5 aylık kızım oldu. ölen bebeğimde kızdı.Profösörlerin demesi bende kız bebeklerde preklemsi oluyormuş.tuza dikkat edin soda dahi içmeyin.Ben artık gördüğüm hamilelere allah zamnında ve sağlıklı versin diyorum.he birde şunu söyliyeyim doğumdan sonra bitiyor fakat eğer tansiyon ilacı kullanıyorsanız hemen bırakmayın ben yarım içiyordum 1 oldu 2 oldu 4 çıkardılar enson günde6 tane içiyordum.YAVAŞ YAVAŞ YÜKSELTİLEN SIRAYLA BIRAKIN.Beni birden bıraktırdılar ben komaya girdim.allaha şükür şuan kızımda ve bende hiç bir problem yok.Allah herkeze hayırlı ve sağlıklı doğum versin
Merhaba canim.brnde sen gibi kronik hipertamsiyon hastasiyim yasim 27 i ve tansiyonum baya yukseliyor.bama tecrubelerini paylasirmisin.17.haftamdayım.ve kronik tansiyon hastasıyım.erken doğum durumu benide cok tedirgin ediyor.ama küçük bir tavsiyem var sonuçta müslümanız eğer bu cocuk sağlıklı bir şekilde doğması yazılmışsa kadere doacaktır yada.... bol dua etmek insanı rahatlatıyor. allah hepimizin yardımcısı olsun dualarım sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?