Gebelikte yüzde leke olmaması için ???

mutlubirisi

RABBİME EMANET SEVDKLERİM
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
680
132
323
MERHABA kızlar gebelikte yüzde leke oluşmaması için druma ne kullanmam gerektiğini sordum . güneş kremi kullanman yeterli dedi. 30- 50 faktör farketmz dedi.. sizlere sormak istiyorum . gebelikte hangi güneş kremini kullandınız veya kullanıyorsunuz.. kullandığınız ve işe yarayan herhangi bir ürününüz varmı.?

MERHABA kızlar gebelikte yüzde leke oluşmaması için druma ne kullanmam gerektiğini sordum . güneş kremi kullanman yeterli dedi. 30- 50 faktör farketmz dedi.. sizlere sormak istiyorum . gebelikte hangi güneş kremini kullandınız veya kullanıyorsunuz.. kullandığınız ve işe yarayan herhangi bir ürününüz varmı.?

Avene nin 50 faktorunu kullandim. Sivilce ilaci kullanirken doktor onu onermisti. Hala da bunu kullanirim.

Ben bir süre dermatologa gitmiştim. İlk doğumumdansonra ciddi lekelerim oldu ve tedavi oldum. tedavim sırasında doktorum bana hep "Heliocare kompakt pudra" yı önerdi ve yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum çok çok memnunum. Aynı zamanda hafif fondoten etkisi yapıyor ve %50 koruması var. Bunun dışında Obagi %50 korumasını ve dermalogica nın %30 korumalarını kullandım. Avene ve Bioderma da çok başarılı ürünlerdir. Kışın bile mutlaka kullananın kızlar :)

Back
X