- 16 Aralık 2020
- 33
- -46
- 18
- 37
- Konu Sahibi Songul1360
-
Çok haklısın valla ilaç konusunda bende bıraktım dünden beri içmedim ama bu kabızlık beni mahvetti bakalım hayırlısı bir an önce düzelirim inşallahKus ama kullanma. Zofer bana yazılmıştı aldık almaz olaydım kötüyken daha kötü nasıl oluru yaşadım.çok ağır bir ilaç. Hamileliğim doğası zaten mide bulantısı ve kusmak yani bırak öyle olsun. Ben presp.de okuyunca anında kesip çöpe attım ilacı. Daha sonra yani 6.aydan sonra düzeldi bulantılarım. En azından kendimde iyi olup bitirdim bu durumu. Aman diyeyim kullanma
Cinsiyeti ne bebeğinizin :) bende aynı durumdayım ama henüz bilmiyorum cinsiyetiniZofer kullanıyordum o bile fayda etmiyordu. Serum yiyordum 3 gün beni idare ediyordu. Tüm hamileliğim böyle geçti. Kabızlık yapmadı bende benim kabızlığı demir ilacı yapıyordu ferrum. Öğürmekten boğazım kanıyordu o yüzden iyi olmak için hangi ilaç olsa içerdim. Çocuğumun cinsiyetini bile kusmaktan acilde öğrenmiştim.
Oğlum var canım 2 yaşında.Cinsiyeti ne bebeğinizin :) bende aynı durumdayım ama henüz bilmiyorum cinsiyetini
Allah bagislasin ne güzel :) amin inşallahOğlum var canım 2 yaşında.
Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
YA inanın perişanım iki haftadır.kafami kesseler sesim çıkmayacak. O yüzden doktorun verdiği ilacı kullanırım yani mecburum. İlk gebeliğim de sabah bulantım olur biterdi.birde çok ağır kokularda olurdu. O zamanlar bende kucumserdim bulantıyı ilacsizda geçirdim.. Ama bu seferki bambaşka ölüp ölüp diriliyorum gün boyu. Ve çocuk doyurmak zorundayim. Çok zor çok.. umarım geçer hemen herkesin zor günleri.Ben kullandım hiçbir yan etkisi olmadı çocuğum da çok şükür Sağlıklı ben mide bulantısı çekmeyi doğru bulmuyorum açıkçası niye kendine zehir edesin ki o günleri
Evet ya tahmin ediyorum bende öyle olmustum ilkinde inanın kaç hafta kafamı kaldıramadım ta ki zofer alana kadar o gün kendime gelmiştim zaten bulantıdan kusmaktan karnıma vurmaya başlamıştım istemiyorum ben bu çocuğu alsınlar diye psikolojim de bitikti ama kendime gelince hayata yeniden döndüm suan ikinciye hamileyim prilamla idare edebiliyorum şükürY
YA inanın perişanım iki haftadır.kafami kesseler sesim çıkmayacak. O yüzden doktorun verdiği ilacı kullanırım yani mecburum. İlk gebeliğim de sabah bulantım olur biterdi.birde çok ağır kokularda olurdu. O zamanlar bende kucumserdim bulantıyı ilacsizda geçirdim.. Ama bu seferki bambaşka ölüp ölüp diriliyorum gün boyu. Ve çocuk doyurmak zorundayim. Çok zor çok.. umarım geçer hemen herkesin zor günleri.
Prilam hiç denemedim zofer içiyorum günlerdir. Bilgi verebilir misin etkiisi ve nasıl kullanıldığıyla ilgili. Bir de doktor receteleyebiliyor mu yoksa zofer gibi özel bir ilaç mı? Çünkü prilam çok karşıma çıktı ama denemedim. doktora sormayı da unuttum belki ise yarayacktir bende deEvet ya tahmin ediyorum bende öyle olmustum ilkinde inanın kaç hafta kafamı kaldıramadım ta ki zofer alana kadar o gün kendime gelmiştim zaten bulantıdan kusmaktan karnıma vurmaya başlamıştım istemiyorum ben bu çocuğu alsınlar diye psikolojim de bitikti ama kendime gelince hayata yeniden döndüm suan ikinciye hamileyim prilamla idare edebiliyorum şükür
Zofer gibi değil reçete ediliyor gece yatmadan iki tane içiyorsun geçmezse sabah bir öğleden sonra 1 tane daha en fazla 4 kere içebiliyorsun yan etkisi uyku halsizlik bunlar ama zofer kadar etkili midir bilemem ara ara bulantılarım yine oluyo gün içinde halsizlikte var tabiPrilam hiç denemedim zofer içiyorum günlerdir. Bilgi verebilir misin etkiisi ve nasıl kullanıldığıyla ilgili. Bir de doktor receteleyebiliyor mu yoksa zofer gibi özel bir ilaç mı? Çünkü prilam çok karşıma çıktı ama denemedim. doktora sormayı da unuttum belki ise yarayacktir bende de
Denemekte fayda var.teşekkür ederimZofer gibi değil reçete ediliyor gece yatmadan iki tane içiyorsun geçmezse sabah bir öğleden sonra 1 tane daha en fazla 4 kere içebiliyorsun yan etkisi uyku halsizlik bunlar ama zofer kadar etkili midir bilemem ara ara bulantılarım yine oluyo gün içinde halsizlikte var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?