Gebelikten korunma

07canan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
10
2
1
28
Merhaba arkadaşlar ben aylık korunma ignesi yaptırmak istiyorum aralarında bir yaş var iki cocugum var daha yeni dogum yaptım kırkım cıkmadı bünyen Bi cocuk daha kaldırmaz hapı da da unuturum diye korkuyorum önerir isiniz kullananlar varmı igneyi ve ismi nedir şimdiden tşkler

Canım neden vücuduna ilaç alıyosun? Valla benim canimdan değerli değil hiçbir şey. Eşin korunsun sen korunmak zorunda mısın? Doğum kontrol ilaçları senin hormonlarınla oynuyor. Meme kanserine bile sebep olabiliyor. Kocanın rahatı senin sağlığından önemli mi?

Canım ikincide eşim korunuyordu kazayla hamile kaldım nasıl oldu anlamadık yani dıkkat ediyorduk adetim gecıktı emzırdıgim için gecekmiştir dedim iki ay olmayınca doktora gittim doktor bana bebegin kalp atışını dinletti cok şasırdık yanı o yuzden istiyorum o riski göze alamıyorum

Canım benim bir arkadaşım spiral ile beraber doğmuş. Demek ki nasibi var diye düşüneceksin. Eşin korunsun derken geri çekilmeyi korunma saymiyosun inşallah. Bence sağlığından daha önemli değil. O ilaçlar ciddi hasarlara yol acabiliyor çünkü

Kocası korunmayan ilaç almayı düşünen bayanlara tavsiyemdir,derhal odaları yatakları ne buluyorsanız ayırın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…