- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Benimde 2 ayı bir hafta falan gectiMerhabalar bende doğumdan sonra vermeye çalışıyorum ama tabi benim henüz 2 aylık bebeğim emziriyorum neler yaparak veriosunuz acaba paylaşabilir misiniz
merhaba kolay gelsin ne tür çorba içiyorsunuz sebze mi?Hanımlar cuma günü tartı günü isteyen benimle beraber devam etsin ama düzenleme falan yapmicam yani buradan sohbetinize devam edebilirsiniz. Benim açıkçası bi menum yok benim olayım tamamen saatlerle alakalı.. ilk zamanlar hep limonlu çorba iciyodum şehriyeli başka hiçbirsey yiyemiyodum ve 3 litre su iciyodum ekmek bile yemiyodum öyle verdim 74 kiloya kadar. Şimdi devam. Düzensizlik olduğu için beslenme yazmıyorum ama kilo paylaşmaya devam edicem okuyan arkadaşlara teşekkürler
Valla her çorbayı içerim ama en çok bol şehriyeli limonlu domates çorbası seviyorum ve annemlere ameloyatliyken hep yaptırıp onu içmiştim 40ima kadar sonra istahimacildi ama biraz dikkat edince hemen verdim 3 lt su önemli sabah ılık limonlu şu içmek önemlimerhaba kolay gelsin ne tür çorba içiyorsunuz sebze mi?
Canım ne durumdasın suanKızlaaar bende varımm bendeee.. 63 ile hamile kaldım. 77 ile doğuma girdim. Doğum yapalı 43 gün oldu kilom 64. Ama vücut eski vücut değill aanki sarkmş gbii. Kıyafetlerm oluyo ama sıkıyo çok.. vermem lazmmm. Şuan kv de kalıyorm. Bayrmdan snra evime geçicm. Evmde spor odam var. Deli gbi spor yapmayı planlıyorm.. hedefm 53..
Selammm.. başlangıçta evet :)) şimdi cumartesi 63 kiloydum bugün 61.9. 74 e geldiğimde tamam daha zayiflayamicam diyodum. Daha bitmedi ama devam :))Selam canım.
Her gün 1 kg mı? Süper. :)
Âmiiiin cumlemizinkini insallahhhBebeğini de rabbim esirgesin hayırlı ömrü olsun.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?