İnsanların algıları kapanmış. Ben olurda gebelikte oruç tuttum şöyşe sıkıntılar yaşadım veya ben rahat oruç tuttum bir deneyin diye yazanlar çıkar diye yorum bekliyorum. Ama saçma sapan yorumlar okuyorum. Doktorların hatta bilimin bile kesin bir dille konuşmadığı kadar kesin konuşuyorlar. Hatta onların yasaklamadığı kadar orucu yasaklıyorlar. Konuyu farklı yerlere çekiyorlar. Gerçekten okuduklarım karşısında şaşkın kaldım. Ben ne sordum neler okuyorum diye. Tam olarak hangi konuda ne düşüncede olduğumu bilmeden hatta birçok şeyi bilmeden net yargılar yapılmış. Böyle düşünme biçimlerini görmeye alışık değilim. Daha objektif yorumlar beklerdim. Sorduğum kısacık bir soru ile ( başka herhangi bir kriteri referansı göz önünde bulundurma gereği duymadan) ne yargılarda bulunmuşlar
. Yorumun için teşekkür ederim. Bugün deneyim dedim. Şuan hiçbir sıkıntı yok. Bu süreçte biraz gece ile gündüzün yerini değiştireyim dedim. Sahurdan iftara kadar gündüzmüş gibi besleneyim. Gündüz de geç uyanırım dedim. Zorlanırsam veya çok acıkırsam uyduramazsam bırakırım. Yorumun için teşekkür ederim