İdrarı çok damlatmışsın elinde var mı test tekrarla2 buçuk yıl oldu evliyim eşim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu 2 kere düşük yaptım çocuk düşünüyoruz istiyoruz kontrole gittim bu ay en son adetimin 2. Günü klomen verdi yumurta çatlatma ilacı 2 günde bir değerlendirdik geçen ay 17 de hasta oldum 17 18 genelde düzenlidir ama bu 1 haftadır belimi resmen ikiye ayırıyorlar alt karnım arada sağ sol Ağrı giriyo diniyor ve göğüslerim dolgun ucuna dokununca. İçinden bişey çekiyorlar gibi açıyor tat ztn yok 2 gündür gece ay merdivenden düştüm bel agrimi ona yorumladım ama 1 aydır hafif düzgün ağrımayan belim bu 1 haftadır yataktan kalkamayacak etti beni bugün test yaptım çıkmadı ihtimal olabilirmi acaba ilk defa bu kadar kötü oldum resmen biri beni aydınlatabilir mi bugün 18 yapayım dedim test böyle çıktı biri bir şey diyebilir mi nolur çok tutmadım 4 5 saniye tek tuttum idrarda aşırı köpük asitliydi normalde bu kadar köpurmezdi
3 5 saniye tutmadım ama elimde yok yarın tekrar yapım sabah acabaİdrarı çok damlatmışsın elinde var mı test tekrarla
Sabah yap ilk ısrarla daha sağlıklı olur3 5 saniye tutmadım ama elimde yok yarın tekrar yapım sabah acaba
Birde denim acaba varmıdır yaSabah yap ilk ısrarla daha sağlıklı olur
Bilmiyorum şuanVar gibi kan ver en garantisi
Merhabalar, test bozulmuş. Bir de alırken markaya dikkat edin derim testiniz durateste benziyor. Yalancı pozitif çıkaran bir marka çünkü.2 buçuk yıl oldu evliyim eşim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu 2 kere düşük yaptım çocuk düşünüyoruz istiyoruz kontrole gittim bu ay en son adetimin 2. Günü klomen verdi yumurta çatlatma ilacı 2 günde bir değerlendirdik geçen ay 17 de hasta oldum 17 18 genelde düzenlidir ama bu 1 haftadır belimi resmen ikiye ayırıyorlar alt karnım arada sağ sol Ağrı giriyo diniyor ve göğüslerim dolgun ucuna dokununca. İçinden bişey çekiyorlar gibi açıyor tat ztn yok 2 gündür gece ay merdivenden düştüm bel agrimi ona yorumladım ama 1 aydır hafif düzgün ağrımayan belim bu 1 haftadır yataktan kalkamayacak etti beni bugün test yaptım çıkmadı ihtimal olabilirmi acaba ilk defa bu kadar kötü oldum resmen biri beni aydınlatabilir mi bugün 18 yapayım dedim test böyle çıktı biri bir şey diyebilir mi nolur çok tutmadım 4 5 saniye tek tuttum idrarda aşırı köpük asitliydi normalde bu kadar köpurmezdi
Bunla yaptimMerhabalar, test bozulmuş. Bir de alırken markaya dikkat edin derim testiniz durateste benziyor. Yalancı pozitif çıkaran bir marka çünkü.
Bunla ilgili bir bilgim yok doğrusu. Yarın sabah ilk idrara tekrarlasanız sizin için çok daha iyi olur. Bir işaret olmadan da kan testine git sonra negatif gör insanı yoruyor. Olur da yarın idrar testinde görürseniz sonra kan vermeye gidersiniz bence. İnşallah vardır.Bunla yaptim
Kaçıncı dakikadan sonra bu hale geldi?Kızlar testimm hâli bakarmisiniz nolur silik bir şey var sanki ışıkda daha çok cikiyir
4Kaçıncı dakikadan sonra bu hale geldi?
Şimdi kan vermeye gidin direk ben uaKaçıncı dakikadan sonra bu hale geldi?
Ben sizi heveslendirmek istemem ama testin bozulmasından değilse yeni attığınız fotoğrafta ben de gördüm çizgi.
İnşallah pozitif bir sonuç alırsınız, haber edin.Şimdi kan vermeye gidin direk ben ua
İnşallah aşırı heyecan yaptım kan vercem daha sağlıklı olurİnşallah pozitif bir sonuç alırsınız, haber edin.
İnşallah nolur içim çekildi suanİnşallah pozitif bir sonuç alırsınız, haber edin.
Rabbim mübarek cuma günü hürmetine güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.İnşallah aşırı heyecan yaptım kan vercem daha sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?