Gebemiim bakarmisiniz acil nolur

hatcik0

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
81
14
8
22
2 buçuk yıl oldu evliyim eşim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu 2 kere düşük yaptım çocuk düşünüyoruz istiyoruz kontrole gittim bu ay en son adetimin 2. Günü klomen verdi yumurta çatlatma ilacı 2 günde bir değerlendirdik geçen ay 17 de hasta oldum 17 18 genelde düzenlidir ama bu 1 haftadır belimi resmen ikiye ayırıyorlar alt karnım arada sağ sol Ağrı giriyo diniyor ve göğüslerim dolgun ucuna dokununca. İçinden bişey çekiyorlar gibi açıyor tat ztn yok 2 gündür gece ay merdivenden düştüm bel agrimi ona yorumladım ama 1 aydır hafif düzgün ağrımayan belim bu 1 haftadır yataktan kalkamayacak etti beni bugün test yaptım çıkmadı ihtimal olabilirmi acaba ilk defa bu kadar kötü oldum resmen biri beni aydınlatabilir mi bugün 18 yapayım dedim test böyle çıktı biri bir şey diyebilir mi nolur çok tutmadım 4 5 saniye tek tuttum idrarda aşırı köpük asitliydi normalde bu kadar köpurmezdi

Eklentiler

• 1000035769.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000035767.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000035770.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 27
İdrarı çok damlatmışsın elinde var mı test tekrarla

Merhabalar, test bozulmuş. Bir de alırken markaya dikkat edin derim testiniz durateste benziyor. Yalancı pozitif çıkaran bir marka çünkü.

Kızlar testimm hâli bakarmisiniz nolur silik bir şey var sanki ışıkda daha çok cikiyir

Eklentiler

• 1000035772.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 21
Bunla ilgili bir bilgim yok doğrusu. Yarın sabah ilk idrara tekrarlasanız sizin için çok daha iyi olur. Bir işaret olmadan da kan testine git sonra negatif gör insanı yoruyor. Olur da yarın idrar testinde görürseniz sonra kan vermeye gidersiniz bence. İnşallah vardır.

Kan testi negatif çıktı ama idrarda çıkıyor anlamadım pazartesi kadar beklicem olmasa tekrar test yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…