H hatcik0 Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2023 81 14 8 22 Cuma 18:59 Konu Sahibi Konu Sahibi hatcik0 #21 Clasroomteacher .!.: Rabbim mübarek cuma günü hürmetine güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Çıkmadı kanda negatif anlamıyorum idrarda çıkıyor kanda çıkmıyor
Clasroomteacher .!.: Rabbim mübarek cuma günü hürmetine güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Çıkmadı kanda negatif anlamıyorum idrarda çıkıyor kanda çıkmıyor
C Clasroomteacher Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2025 84 102 8 28 Cuma 23:16 Konu Sahibi Konu Sahibi hatcik0 #22 hatcik0 .!.: Çıkmadı kanda negatif anlamıyorum idrarda çıkıyor kanda çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Allahım hayırlı zamanda ve en kısa sürede kucağınızı doldursun inşallah, bu testler insanı çok yanıltıyor ve hüsrana uğratabiliyor.
hatcik0 .!.: Çıkmadı kanda negatif anlamıyorum idrarda çıkıyor kanda çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Allahım hayırlı zamanda ve en kısa sürede kucağınızı doldursun inşallah, bu testler insanı çok yanıltıyor ve hüsrana uğratabiliyor.