Gebemiyim acaba?

Berivan3547

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
72
-9
6
24
15 Ağustos adetim biti ve 20.21 Ağustos ta birleşme oldu ve ilişkiden 7 gün sonra sürekli adet sancısına benzer ağrılar çektim göğüsümde ağrılar vardı ucunda hala da varsa ağrılar neyse işte gebelik testi yaptım ilk pozitifti sonra sabah kalkar kalmaz bir tane daha yaptım negatifti gitim kan verdim gene negatif ama sancılarim hala var göğüs agrisi çekiyorum kasıklarım akşamları midem ağrıyor acaba diyorum varmı yokmu hep bir şüphe bu durumu yaşayıp ta hamile olduğu lnu öğrene varmı ve adetime daha 10 gün var 12 Eylül'de olucam yorumlarınızı bekliyorum

Adetiniz 12 sinde ya gecikirse yine Adet tarihinizin ustunden 15 gun gecsin en net gebelik o zaman cikar

Kendimden ornek veriyorum normalde ayin 19 adet oluyorum ama en son haziran 25 oldum temmuzda olmadim umursamadim stres vs dedim gelir dedm gunler oynadigi icin normalde gogus siskinligim vs olmaz gogsumde siskinlik kasık agrisi olunca bi durdum 19 temmuz adet olurum diye bekledim olmaynca tarihimin ustune 15 gun gecikmeli test yaptm sabirla bekledim su an 10 haftalik hamilelik var biraz bekleyin bu surectede dikkat edin :)

10 aydır her ay sabırsız ca varmı yokmu diye kafayı yiyorum diyorum bu sefer düşünmicem en ufak belirtidir şüpheye giriyorum elimde olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…