Gebemiyim?

Piya2244

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
33
-23
1
25
Lutfen yadirgamadan cevaplayin🙏
1 ekimde surtunme ile iliskim oldu iceri girme olmadi zevk suyu akmadi iliskiden sonra adetlerimi de düzenli oldum. Iliskiden sonra her hafta düzenli test yaptım suana kadar prodoctor gebelik testi 8 tane yaptım en sonuncusunu iliskiden 3 ay 5 gun sonra yaptım negatif hepsi negatif iliskiden 54 gun sonra kan testi yaptım ve ultrasonda doktor bisey yok dedi
Sonra tekrar adetlermi oldum tam 3 ay 10 gun sonra ultrasonda yumurtalik bölümüme doktor baktı ve temiz dedi gebelik durumundan bahsetmedim ama bana temiz bireyin yok dedi sizce bi durum olsaydı gorrurmuydu onca testi yaptım?
Alt karin Bolgemdr sislik var sırtımda ovallasma var ve göğüs uçlarında kabarcıklar cikti sizce tüm bunlar neden?

Yumurtalik bölümüne bakri endişe ettiğim şey acaba bebek orayami tutunur 3 ay sonra bile orda olsa gorunurmu teşekkür ederim 🥰🥰

Sen 3 ay bunu düşündun mu gerçekten canım birsey yok kafan rahat olsun bu kadar korkuyorsan çok dikkat etmelisin

Sürtünmeyle ilişki yaşadın
Hem iliskiyi yaşıyorsun hem hamilleik testleri
Hemde defalarca
Keşke gidip testlere doktora para vereceğinize sürtünmeyle hamile olabilir mi onu okuyup inceleseniz

Hamile olmanız imkansız imkansız imkansız anlatabildim mi .
İmkansız

Zevk
Sürtünmeyle ilişki yaşadın
Hem iliskiyi yaşıyorsun hem hamilleik testleri
Hemde defalarca
Keşke gidip testlere doktora para vereceğinize sürtünmeyle hamile olabilir mi onu okuyup inceleseniz
suyuyla hamile kalanlar var bir ihtimal diye düşündüm 🤷‍♀️🤷‍♀️

Back
X