Gebemiyim?

Zevk

suyuyla hamile kalanlar var bir ihtimal diye düşündüm 🤷‍♀️🤷‍♀️
İçine girmedi zevk suyu akmadı diyorsun zevk suyundan hamile kalanlar var diye düşündüm diyorsun evet zevk suyundan hamile kalanlarda var ama sen onunda olmadığını söylüyorsun kaç defa dr a gitmişsin yok demiş daha ne duymak istiyorsun resmen kafa buluyorsunuz insanlarla anlamadığım ne geçiyor elinize

Kimseyle kafa bulduğum yok insanların insanca düşüncelerini dile getirmelerini istiyorum psikolojikmen iyi değilim ve siz bu psikolojiyi bilemezsiniz dalga geçmeyin lütfen düzgün bi sekilde söyleyebilirsiniz yine de teşekkür ederim

Yumurtalik bölümüne bakri endişe ettiğim şey acaba bebek orayami tutunur 3 ay sonra bile orda olsa gorunurmu teşekkür ederim 🥰🥰
Bebek oraya tutunsaydı bu dış gebelik olurdu ki böyle bir durumda bırakın 3 ayı 3 4 haftada hastanelik olurdunuz zaten. Zaten 3 kere regl olmuş defalarca test yapmış kan vermişsiniz. Üstüne doktora gitmişsiniz ki doktorun uzmanlık alanı hamilelik siz bahsetmeseniz bile söylerdi. Güzel güzel anlattığımı düşünüyorum lütfen adetinizi gecikirse ya da her ay başlık açmayın bir rahat olun artık.

Kimseyle kafa bulduğum yok insanların insanca düşüncelerini dile getirmelerini istiyorum psikolojikmen iyi değilim ve siz bu psikolojiyi bilemezsiniz dalga geçmeyin lütfen düzgün bi sekilde söyleyebilirsiniz yine de teşekkür ederim
Yazdığımı iyi okumamışsın sanırım ben kimseyle dalga geçmedim ve gayette düzgünce söyledim iyi değilsen psikologa git ozaman burdakiler gebelik var var dese rahatlıyacak mısın?

3 ay geçmiş,kaç kere adet olmuşsun,kan testi yaptırmışsın negatif çıkmış.
Daha ne olması lazım ikna olman için?
Ne olsun istiyorsun yani daha?
Ayrıca sürtünerek nasıl hamile kalacaksın?

Lutfen yadirgamadan cevaplayin🙏
1 ekimde surtunme ile iliskim oldu iceri girme olmadi zevk suyu akmadi iliskiden sonra adetlerimi de düzenli oldum. Iliskiden sonra her hafta düzenli test yaptım suana kadar prodoctor gebelik testi 8 tane yaptım en sonuncusunu iliskiden 3 ay 5 gun sonra yaptım negatif hepsi negatif iliskiden 54 gun sonra kan testi yaptım ve ultrasonda doktor bisey yok dedi
Sonra tekrar adetlermi oldum tam 3 ay 10 gun sonra ultrasonda yumurtalik bölümüme doktor baktı ve temiz dedi gebelik durumundan bahsetmedim ama bana temiz bireyin yok dedi sizce bi durum olsaydı gorrurmuydu onca testi yaptım?
Alt karin Bolgemdr sislik var sırtımda ovallasma var ve göğüs uçlarında kabarcıklar cikti sizce tüm bunlar neden?
Hamile olmanız imkansız.

Merhabalar. Adetim bittiği gün 14 Aralıkta sevgilim ile sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Cinsel organıma fazla temas etmese de yine birkaç defa temas oldu. Üzerime boşalmadı ancak penisinde olan sıvı (meni) bana temas etmiş olabilir.
3 ocakta adet oldum ve 10 ocakta da bitti. Karnımın alt bölgesinde birkaç haftadır şişlik var. Hamilelikten şüpheleniyorum.
Normalde 59 kiloydum. Şuan 57-58 arasındayım ama alt karnımda, yan taraflar da dahil şişlik göbek var. Bana bi akıl verebilir misiniz?

Merhabalar. Adetim bittiği gün 14 Aralıkta sevgilim ile sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Cinsel organıma fazla temas etmese de yine birkaç defa temas oldu. Üzerime boşalmadı ancak penisinde olan sıvı (meni) bana temas etmiş olabilir.
3 ocakta adet oldum ve 10 ocakta da bitti. Karnımın alt bölgesinde birkaç haftadır şişlik var. Hamilelikten şüpheleniyorum.
Normalde 59 kiloydum. Şuan 57-58 arasındayım ama alt karnımda, yan taraflar da dahil şişlik göbek var. Bana bi akıl verebilir misiniz?
Hamilelikte karın 5 6 aydan önce çıkmaz. Dolayısıyla şişliğin hamilelik ile alakası yok. Hamile olduğunuzu hiç sanmıyorum ama gününüz geçerse test yaparsınız.

Back
X