Kızlar merhabalar adetim 2 günü geçti 3. Gününe girdi adetle ilgili hiç bi kıpirti yok ama ben korkuyorum tahlil yaptırıp hayal kırıklığına uğrucam diye bide komşumuz üst üste 3 kere rüyasında hamile görmüş beni sizce hamilemiyim
Valla canım evleneli 4 ay oldu hep düzenliydi ayin 9 u sabahi hstalaniyordum acaba idrar testi yapayıMMI sabah eşim ise giderken
Canim tabiki yap zaten varsa cikar ilk idrarinla yap butun gece tut çisini :) daha iyi cikar adetten iki gun once bile cikiyo meraklanma..Valla canım evleneli 4 ay oldu hep düzenliydi ayin 9 u sabahi hstalaniyordum acaba idrar testi yapayıMMI sabah eşim ise giderken
Öyle yaparım ozaman caninCanim tabiki yap zaten varsa cikar ilk idrarinla yap butun gece tut çisini :) daha iyi cikar adetten iki gun once bile cikiyo meraklanma..
Sonucu yaz bizede merak ederiz :)Öyle yaparım ozaman canin
1 buçuk hafta önce yaptırdım ama çıkmadı geç adet gelmedikten sonra mı belli oluyor hamile olup olunması ben anlamadım gittiEvlendiğim ilk aydan beri beni hamile görüyorlar
İnşaallah hamilesindir bence hcg yaptır
tam günümde oluyorum adetimde evle digimizden beri böyle 2 gün geçti 3 güne giriyorum hayırlısı biz hiç hirakmadikki çalışmaları hergünCanim adetin iki yada ücgun gecmesi lazim bazen biz kadinlarda gecikme olabiliyor ama diyorsanki gunumden önce olurum hic gecmez ozamn vardir biseyler artik inanki araştirmaktan doktor kadar bilgi sahibiyim bu konularda :)kelun melhemi olsa basina surer bir bucuk aydir calismalara devam bizde nasip :)
Öylece ilk gün idrar tahlili yaptım gündüz negatif çıktı canım diyorlar ya ilk sabah daha iyi sonuç veriyor diyeGünün geçtiyse şimdi bile çıkar sabahı bekleme benim 5 gun vardı hayalet cıkmıştı
4 aylık oldum ayin 3 ündeYenimi evlisin canim bizde 5aylik evliyiz gün asiri devamm :)
Valla benim sabah yaptıklarım gunduz yaptıklarımdan silik çıkıyordu ama 3 gun gecikmede cıkar benceÖylece ilk gün idrar tahlili yaptım gündüz negatif çıktı canım diyorlar ya ilk sabah daha iyi sonuç veriyor diye
Bencede sabahi bekle hhg daha yuksek oluyor..Öylece ilk gün idrar tahlili yaptım gündüz negatif çıktı canım diyorlar ya ilk sabah daha iyi sonuç veriyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?