• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebersin cehennemin dibine gitsin diyen kv!!!

Bu konusmalardan esinizin pisman olmus bir havasi yok. Daha cok plan yapilmis cocuk icin donulmus ve cocuk 5-6yasina kadar evlilik yurutulecek sonra da bitirilecek diye duruyor. Ve sanki darp raporu alirsaniz diye de donmus. Umarim rapor aldiniz. Bu arada hersey planlanmis, araba baskadinin uzerine bile yapilacakmis. Ben bu konusmalarda hic esimi seviyorum onsuz yapamam diye nirsey okumadim. Bunu bile bile bu evliligi nadil yurutebilirsiniz ki? Ortada guven yok. Sanitim sadece uzatmalari oynuyorsunuz. Bu arada cocuk buyudukce ayrilmak daha zor cunku kucukken daha kolay yeni ortama adapte oluyorlar.

Şu an İçin ayrılmayı düşünmüyorsanız, eşinizin telefonundaki konuşma kaydını kendi telefonunuza gönderin. Terapi seansında psikolog aile ilişkilerinizi konuşmaya başlayınca kaydı açıp eşinizin gözünün içine bakın ama o zamana kadar kesinlikle dinlediğinizi belli etmeyin. Duruma göre kararınızı verirsiniz.
Benim de aklımdan aynı tavsiyeyi vermek geçiyordu, ağzına sağlık.

Olayı tam bilmiyorum. Seni de yargılamam, yargılayamam veya yadırgamam. Kafanın içinde dönüp duran düşünceleri, yaşadığın travmayı sadece sen bilebilirsin. Fakat çok kötü kalpliler be. Ben de eşimle ciddi sorunlar yaşadım, alkol etkisi ile şiddete maruz kaldım ama kayınvalidem, kayınpederim, kardeşleri herkes arkamdaydı. Kayınpederim ailemde ben boşanma davası açmak için çabalarken beni arayıp, ne olursa olsun ben senin arkandayım kızım demiş, öz oğluna da af edersin s*ktir çekmişti. Bizim için olay ve durumlar çok farklı gelişti. Şiddete uğradım diye feryat figan koparmayacağım karşılıklı itişip kakıştık, ben boynunu tırnakladım, o kollarımı sıktı. Hatta ikimizde bulunduğumuz şehirlerde mahkemeye çıktık ayrı ayrı hakim karşısına çıktığım zaman hakim bile şaşırıp, "Çok nadirsiniz böyle çift az görüyorum, ikinizinde ifadeleri uyuşuyor, ikinizde dürüstçe suçunuzu kabul etmişsiniz,"dedi ve hatta ben de para cezası aldım. Ancak senin kocan... ailesi... iyi düşün taşın. Ya niyeti gerçekten çocuk büyüyünce boşanmaksa? Bir de o zamana kadar bu adamın kölesi gibi hizmetini mi göreceksin. Benim asıl merak ettiğim öyle kayınpeder ve kayınvalide ile mutlu bir yuvan olur mu? Adam düzelecek belki onlar gaz verip duracak. Çok iyi düşün.

Bana eninde sonunda boşanacakmışsınız gibi geldi. Boşanmaya karar verirseniz mallar için de tedbir kararı aldırabilirsiniz.
Boşanmasanız bile isterseniz mahkemeden, araba ya da başka mallar için eşinizin tasarruf yetkisinin kısıtlanmasını isteyebilirsiniz.

O aksam
Bu adam icinmi endiselendiniz.
Hani sissiz yasayamiyordu.
Eger bu evliliği yürütmek istiyorsaniz gözünüz kör kulaginizda sagir olsun.
Zira Baska türlüsü zor .

O pislik esinizi bosamayacaksaniz hiç bahsetmeyin derim ben .ama esiniz adam değil kendimi öldürürüm bilmem naparim yalanlariyla sizi eve döndürdü ama asla adam değil .kendinize yüreğinize yazık ediyorsunuz .neden kızınızla saygılı bir hayat kurmuyorsunuz kendinize ? Eşinizin birgün zaten sizi bırakacak gibi davranıyor. Ama umarım. Çok çok. Mutlu olursunuz

Birkaç kemik kırılmadan boşanmak olmaz.
He yaman söylenmiş, mal kaçırma planları yapılmış, hakaret edilmiş vs ufak şeyler.

Kol bacak kırmıyorsa şiddet sayılmaz. Hepsi sevgiden.

agzini kapamak isterken yanlislikla kulak zarini patlatmış. sizde kulagini cekmek isterken yanlislikla kafasini patlatın. esinizi savunuyorsunuz farkindamisiniz. psikologa soz verdi diyorsunuz. söz bozmak zor degil bi ofkeye bakar. ben zor bi ailede büyüdüm. hala etkilerini taşırım. evlendim esimin her hareketinde anlamsiz tepkiler verdim. karsimda esim degilde ailem varmış gibiydi belkide kinimi ona kustum cok yiprandim cok yiprattim. yiprattikca aileme olan kizginligimda arttı. cocuklugum kötü anilarla dolu. ne lüzum vardı. aman cocuk var kiyamam diyip ayni cati altinda huzursuz yasamak o cocuga yapilan en buyuk kötülüktur. kendin icin yapmiyorsan cocugun icin yap. sorunlari çözebilecekseniz dene. fedakarca sorunlarin uzerini kapatip oturma orda

Çok üzüldum.
Kolay değil bir yuva kurmak, o yuvaya yıllarca emek vermek. Ve çocuk tabiki. Onun geleceğini düşünüyor insan.
Tüm bunlara sırt donmek gerçekten cok zor olsa gerek.

Yine de bir sans vermissiniz, insallah siz kazanırsınız.

Elbette kimse kendisine zarar veren birinin yaninda durmak istemez. Sevgisi, guveni bittiyse hele. Anne olmak zor, kadin olmak daha da zor.

Allah yardim etsin size.
Psikoloğu bilmem ama ben gorusmezdim o insanlarla. Bu dünyaya bir kez geliyorsunuz, caninizi sokakta da bulmadiniZ. Onlar degerli ise kendilerince, siz daha degerlisiniz unutmayin

Bu konusmalardan esinizin pisman olmus bir havasi yok. Daha cok plan yapilmis cocuk icin donulmus ve cocuk 5-6yasina kadar evlilik yurutulecek sonra da bitirilecek diye duruyor. Ve sanki darp raporu alirsaniz diye de donmus. Umarim rapor aldiniz. Bu arada hersey planlanmis, araba baskadinin uzerine bile yapilacakmis. Ben bu konusmalarda hic esimi seviyorum onsuz yapamam diye nirsey okumadim. Bunu bile bile bu evliligi nadil yurutebilirsiniz ki? Ortada guven yok. Sanitim sadece uzatmalari oynuyorsunuz. Bu arada cocuk buyudukce ayrilmak daha zor cunku kucukken daha kolay yeni ortama adapte oluyorlar.

Ben katiliyorum
Bu adam zerre yuva, couk derdinde degil. Mal kacirma derdinde.
Konu sahibesi yarin hemen bir avukat bulun. Araba ruhsati, varsa ev tapusu, banka hesabi neyse artik bulun fotograflarini cekin elinizde delil olsun. Bu adam mallari kacirir siz dimdizlak kalirsiniz. Adamda hicbir nedamet yok. Korkarim siz ben enayi miyim diye gelip burda aglayacaksiniz. Hem zamaniniz gidecek, hem bosanirken hicbir sey alamayacaksiniz.

Bilmenizi isterim ki sık sık duyduğumuz kadın cinayetlerini tam olarak bu psikopatlar işliyor.

Hani bi tanesi dedi ya "her zaman nasıl dövüyorsam yine öyle dövdüm. Bu sefer öldü"

Bence canınıza ve gururunuza kıymet verin. Illaki bir cenaze çıkacaksa onun cenazesi çıksın .

Toplumda kulak zarı patlatan manyaklara ihtiyacımız yok. Olmasa da olur.

Canim benzer durumu daha once ben de yasadim sadece siddet haric. Esim ve ailesinin psikolojik siddetine maruz kaldim. Ailemin yanina gitrim bosanmak icin annem hemen ayılıp bayilmaya basladi destek olmadi bana kimse mecbur tipis tipis geri dondum. Benim eş kişisi de benden mal kacirmaya calisiyor seninkinin yaptiklarini yapiyor. Aldigi parayi saklamalar annesinin uzerine yatirmalar, arabayi kardesinin istune yapmalar vs. Cunku bi gun onu bosayacagimi anladi bunu biliyor. Seninki de aynen bu kafada ve zaman kazaniyor bosanma durumundan en az zararla kurtulmaya zemin hazirliyor. Eger ailen arkandaysa maddi gucun yerindeyse en ufak hatasinda bas tekmeyi. Ha eger cekmek zorundaysan destegin yoksa ona gore sende kendine zemin hazirla maddi manevi. Ondan gizli para biriktir kenarda dursun zorda kalmaman icin llerde. Yani demem o ki sen de kendini her turlu garantiye al bos durma. Siddet tekrarlanirsa da ses kaydina al . Allah yardimcin olsun.

Hep söylerim de yine söyleyeyim.
Size en büyük zararı veren aynı yastıkta,yatakta uyuduğunuz kişisi affedebiliyorsanız,ailesini de pekala hatta daha kolay affedebilirsiniz.
- ki eşiniz de maşallah fiziksel olarak şiddet uygulamış. Ailesini doldurup o lafları söyletecek kıvama getirmiş.

Her şeyin üstüne sünger çekip dönmüşsün. Mutlu bir aile olmYa odaklanacağına telefonda eski konuşmaları karıştırmak neyin nesi. Yüzüne vurma . Kv oğlu iftira deyince öyle demiş. Bu kinini ve geçmişini küllendirmezsen siz mutlu olamayacaksınız. Geçmişi kapa herkesi affet mutlu olmaya odaklan. Geçmişe kulağınızdaki gözünü kalbini kapa. Kaşıdıkça kanarsın.

Back
X