• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebiş miyimmm lütfen bakın

papatya988

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhaba benim adetlerim düzensiz olur bazen 18 bazen 21 24 vs. Şimdi 21. Günümdeyim Bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik gün aşırı, kasıklarımda ağrılar olduğu için erken gebelik testi yapayım dedim bir kaç gün önce yaptım negatif çıktı bunu dün yaptım ilk 5 dk içinde silik çizgi çıktı. Sizce gebiş miyim kızlar 🙈

Eklentiler

• IMG_0477.webp
    IMG_0477.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 89
Silik çizgi görünüyor tebrikler. Gebiş değilsiniz ama hamilesiniz :)

Pek anlaşılmıyor, birazdan yanıtlar arkadaşlar. Eğer çok istiyorsanız dua edebilirim sadece 🙂

Gebiş demem neden bu kadar olay oldu ki bana o terim tatlı geldiği için öyle söylemek istedim ☺️

Bir test daha varsa denemeni tavsiye ederim

Yarın sağlık ocağına gidip kan vereyim diye düşündüm ama ögleden sonraya randevu aldım bakarlar mı acaba

Bu testlerde silik çizgi hep tereddüt olduğundan öyle dedim

Ve bugün sabahtan beri midemde bir tuhaflık var karnımda da regl olacakmışım gibi ağrılar oluyor ara ara

Az önce yüz üstü olacak şekilde durdum kalkınca sağ kasığımda aniden bi batma hissettim

Tecrübeli olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorummm

Tecrübeli olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorummm
Canım sağlık ocağı sabah alıyor kanları yarın bulabilirsen awox test al yap var gibi duruyor testinde ama güven olmuyor maalesef

Canım sağlık ocağı sabah alıyor kanları yarın bulabilirsen awox test al yap var gibi duruyor testinde ama güven olmuyor maalesef
Tamam öyle yapayım ama gebelik için saat fark etmiyor yapıyorlar kan tahlili dediler

Back
X