Kimse yok mu arkadaşlar bana yardımcı olacak ?
İğneli epilasyonu nerede yaptırırsınız bilmiyorum ama gebzedeki perfetto lazer adındaki yerden kesinlikle uzak durun. Kredi kartı ödemelerinize tek çekim bile olsa vade yüklüyor ve hiç temiz çalışmıyorlar. Ayrıca birşey söylemek isteseniz sizi bastırmak için seslerini bile yükseltebiliyorlar. Çalışanlarının hiçbirininde belgesi yok. Ayrıca vücudunuzda lazer izleri kalıyorben yandım siz yanmayın
Arkadaşlar Gebze'de simya güzellik salonunda iğneli epilasyon yaptıran var mı?
Mesajınızı yeni gördüm neresi acaba siz gittiniz mi?Kocaeli de var profesyonel yapan
Derince de Eylül epilasyon diye bir yer .Mesajınızı yeni gördüm neresi acaba siz gittiniz mi?
Siz gittiniz miDerince de Eylül epilasyon diye bir yer .
evet gittim 1,buçuk sene. Şimdi cılız bi iki tane çıkıyor onu da çok dert etmiyorum yolum düşerse bi ara gideceğim yineSiz gittiniz mi
Çok teşekkür ederim sagolun bilgi verdiğiniz için iz kaldimievet gittim 1,buçuk sene. Şimdi cılız bi iki tane çıkıyor onu da çok dert etmiyorum yolum düşerse bi ara gideceğim yine
Yüz bölgeme yaptırdım ben fauller ve çene .pek dikkatli bakmamama rağmen iz kalmadı .bebek poposu gibi olduÇok teşekkür ederim sagolun bilgi verdiğiniz için iz kaldimi
Gebzedeyim ben ama bende yüzüme yaptıracağım için didikliyorum böyle iz kalmason da giderimYüz bölgeme yaptırdım ben fauller ve çene .pek dikkatli bakmamama rağmen iz kalmadı .bebek poposu gibi olduyol sizin için problem değilse kesinlikle orayı tavsiye ederim .
Bende uzun zaman araştırdım .burdan biri söylemişti .o şekilde gitmiştim . İz kalmaz merak etme.Gebzedeyim ben ama bende yüzüme yaptıracağım için didikliyorum böyle iz kalmason da giderim
Çok teşekkür ederim sağolunBende uzun zaman araştırdım .burdan biri söylemişti .o şekilde gitmiştim . İz kalmaz merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?