Tüp Bebek Merkezleri GEBZE İstanbul Asya yakasında tüp Bebek merkezi önerisi olan var mı ?

Merhaba, ben de Ebru hoca da transfer oldum 6. Gündeyim İnşallah ben de sizin gibi güzel haberler alırım Kaçıncı gün embriyosu, kalitesi nasıldı
Merhaba canım ebru hanımdan hastaneden memnun kaldınmı acaba kac yumurta toplandı kac tane döllendı bıraz bahsedermısın

Merhaba canım ebru hanımdan hastaneden memnun kaldınmı acaba kac yumurta toplandı kac tane döllendı bıraz bahsedermısın
Merhabaa, kaldım açıkçası pozitif de alırsam tadından yenmeyecek 13 yumurta toplandı, 10 tanesi olgunmuş 7 tanesi döllendi 7si de 5. Güne gitti. Ancak 4ünün gelişimi yavaş ve sağlıklı olmadığı için 1i transfer oldu 2si donduruldu. Ebru hoca çok tatlı, açık ve tatlı bir diller her şeyi anlatıyor. Hemşireler keza aynı şekilde çok ilgili ve bilgililer, çok yardımcı oldular sağolsunlar. Labı çok iyi diye duyumlar aldım o vesile ile gittim, Ebru hoca kendisi de burada iş lab da bitiyor. Nereye giderseniz doktordan önce labını öğrenin demişti. Embriyolog gün aşırı aradı bilgi verdi, transfer günü çok açıklayıcı bi şekilde her şeyi anlattı. Gerisi Rabbimin takdiri Pozitif alanlar çok, inşallah ben de onlardan biri olurum

Yaa ne guzel adınıza cok sevındım bende pendık yuzyılda suan ılk tedavımı goruyorum 14 yumurta toplandı 7 tanesı olgundu ama 5 tane dollendı bırtanesını 3. gundr her ıhtımale karsı dondurdular dıger dort tane ıcın bugun aradılar ve sadece 1 tanesı besıncı gune gelebıldı ama oda suan dondurlmaya uygun degıl dendı yarın tekrar haber verıldı baya üzüldüm acıkcası 14 taneden suan elımde dogru duzgun bır tane embrıyo kalmadı acaba laboratuvar mı ıyı degıldı dıye dusunuyorm sureklı napıcamı bılmıyorum birde sizin kaça mal oldu acaba orasınbkraz daha pahalı galıba

Öyle demeyin, sağlıklk 1 tane embriyo yeterli bu süreçte. Günü kalitesi önemli değil, Rabbim nasip edecekse ne embriyolar can buluyor. Hem embriyoyu etkileyen çok şey var. Yumurta kalitesi, sperm kalitesi..Hepsi birtakım tedaviler ile düzeltilebilen şeyler
İlaçlar falan 150 bine denk geldi yumurta takibi, toplama, transfer ve dondurma. Başka bir operasyon yok. Bizim araştırdığımız hastaneler arasında çok da uçuk fark yoktu açıkçası.

Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah tesekkur ederım cevaplar ıcın sonucunu burayada yaz merak ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…