Tüp Bebek Merkezleri GEBZE İstanbul Asya yakasında tüp Bebek merkezi önerisi olan var mı ?

yozgatli66

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2023
43
1
16
32
İyi akşamlar hanımlar, bu yaz tüp Bebek yaptırmayı düşünüyorum o yüzden başarılı merkez arayışı içindedeyim. Gebze İstanbul Asya yakasında tüp Bebek merkezi var mı tavsiye edeceğiniz.

Merhaba ben gebze asm tayfun beyde tup bebek tedavisi yaptirdim tavsiye ediyorum su an pozitif oldu :)

Merhaba ben gebze asm tayfun beyde tup bebek tedavisi yaptirdim tavsiye ediyorum su an pozitif oldu :)
Raporsuz ücret bilgisi verebilirmisin toplam da sana ne kadar çıktı ilk aşama asilamami yoksa tüp Bebek mi yapıyorlar çünkü Bizim sonuclar çok kötü değil

Raporsuz ücret bilgisi verebilirmisin toplam da sana ne kadar çıktı ilk aşama asilamami yoksa tüp Bebek mi yapıyorlar çünkü Bizim sonuclar çok kötü değil
Merhaba baya zaman gecmıs ama sormak ıstedım naptınız hangı doktora gıttınız ve sorununuz neydı bende tüp düşünüyorum ama nereye gıdecegıme daha karar vermedım

Yaa ne guzel ınsallah saglıkla kucagınıza alırsınız sızdekı sorun neydı acaba ve memnun kaldınızmıesimdeyfi
Eşimin değerleri düşüktü ileri hareketlilik morfolojisi düşüktü. Doktorumuz kişiye göre tedavi uyguluyor buna emin oldum benden sonra iki arkadaş daha gitti onların başka merkezlerde olumsuz denemeleri vardi o yüzden onlara ekstra biseyler uyguladı. Ama fiyat olarak biraz fazla dışarıya göre operasyonlarin.

Siz gebzedemı oturuyorsunuz ben pendık medıcalpark la anadolu saglık merkezı arasında kaldım o yuzden soruyorum bızımkı sebepsız ınfertılıte zaten ama nereye gıtsem kararsızım gebzedeyım yakında olsun ıstıyorum

Aynen gebzedeyim. Bnde ilk başta pendikten almıştım randevu kısmet olmadı gitmek. Buranın laboratuvaru felan baya iyi.

Sızın ılk denemedemı oldu ve kac yumurta toplandı embrıyo yapıstırma falan yaptınızmı
İlk denemede tuttu. 21 yumurta toplandı 5. Güne 2 kaliteli embriyo oluştu. Sperm kalitesinden dolayı. İlk olduğu için yapıştırma,genetik felan onermedi. Rahimde hafif basiklik vardi histeroskopi oldum risk almayalım dedi.

Yapıştırmayi felan daha önce olumsuz denemesi olanlara öneriyor.

Yapıştırmayi felan daha önce olumsuz denemesi olanlara öneriyor.
Baya ıyı yumurta toplanmıs benım amh bıraz dusuk o yuzden korkuyorum kaç yumurta cıkar dıye yada yumurtalar kalıtesızmı dıye düşünüyorum hep ınsallah bende bırgun bu guzel duyguları yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…