Gebzede Anadolu saglik merkezinde Dr Ebru Öztürk'e tedavi olanlar

Mas

Maşallah cok sevindim inanin
bazen insan umutsuzluga düşüyor neden olmadi onlarin bi hatasi mi var diye..Daha önce Yedi tepe de yaptirdimistim ve hidroselpenks oldugu halde yapmislar ne hsg ne baska bisey istemden baslamislardi.Ama Asm daha emin adimlarla gidiyor...
Hayırlı si artik geri kismet
ebru hanım muayene edince zaten gereken neyse onu yapıyor ben 2. denemede rahim filmi çekilsin istedim dış gebelik geçirincce kabul etmedi kadın kesinlikle rahimle ilgili bir durum yok diye gerçekten yokmuş zaten eşimden kaynaklı gittik

bizim ilk tedavide embriyoların kalitesi düşük olduğu için şansımız düşük diye 3 tane transfer ettiler o yüzden dış gebelik geçirdim 6 ay ara verip tabi o süre zarfında problem eşimde olduğu için sperm sayısı azdı keçi boynuzu kaynattım sabah akşam 1 bardak içirdim birde doktorumuz bi toz gibi ilaç verdi onu içirdim sabah akşam 6 ay sonra test yaptılar sayı ve hareketlilik çoğalmış çok şükür
Keci boynozunun etkisi oldumu acaba? Ordaki hemsirenin bana soyledigine gore 3. Gunden sonra gelismwyen embriyolar spermkalutesizliginden dolayiymis

Sebepsiz infertilite ile basladim
2 kez laparaskopi oldum ve 2 tupum alındı. 2.lap Aydin bey yapti hidroselfeks oldugu icin tupu bagladi.2.tup bebekten sonra Aydin bey e gittik.Hsg istedi ve hidroselfeks oldugu icin kesinlikle ameliyat dedi.Ameliyat oldum 2 ay sonra tüp bebek yapildi.Ama demek ki sorun tupteki sivida degilmis.Baska bi sorun var ama nedir bilmiyoruz. Randevu alip gorusecegiz Aydin bey ile ne dicek bakalim..
Senin sorunun neydi
Hodroselfex nedir mavi sevda??

Keci boynozunun etkisi oldumu acaba? Ordaki hemsirenin bana soyledigine gore 3. Gunden sonra gelismwyen embriyolar spermkalutesizliginden dolayiymis
kesinlikle faydası oldu çok şifalı bir şey ben her gün 6-7 tanesini kırıp kırıp 2 bardak suyla tencereye katıp 5 dk kaynatıyodum sabah akşam içti eşim her gün taze taze yaptım kesinlikle çok faydası oldu yani bebeğimiz oldu daha ne diyim

kesinlikle faydası oldu çok şifalı bir şey ben her gün 6-7 tanesini kırıp kırıp 2 bardak suyla tencereye katıp 5 dk kaynatıyodum sabah akşam içti eşim her gün taze taze yaptım kesinlikle çok faydası oldu yani bebeğimiz oldu daha ne diyim
O
Tuplerin icinde sivi birikmesi
Hidrosepenks de deniyor
Ameliyattan sonra oldu maalesef yani ilk laparaskopiden sonra enfeksiyon diger tupe de bulasmis
laparoskopiyle tuplerimi acmayi denediler??

Yaaa bunu da ilk kez duyuyorum:KK43: o kadar cok sey yaşadım ama bunu da yeni öğrendim.
Evet fadime Hemsire soyledi belki sende taniyosundur oda orda tup bebek yaptirmis 3. Denemede ikizlere hamileydi benim transferlerim 1. De 1 gunluk 2. De 4 kaliteli yumurta oldugunu soylemislerdi 3. Olan 3. Gunden sonra buyumeyi birakmisti transferden sonra egitim veriyorlarya o esneda sohbet ederken ben sormustum cok uzulmustum 3. Gitti diye cocugum olmus gibi hissetmistim neredeyse agliyacaktim

Ben de bütün tedavilerimi asm de yaptırdım ama işte olmayınca olmuyor aşılamamı ebru hanım yapmıştı ilk ona gitmiştim iki tüp bebek denemem de Aydın hoca yapmiştı ama mallesef olmadı napalım nasip kismet diyelim Aydın hoca alçak gönüllü çok iyi hoca sağolsunlar ilgilendiler başka bir tanıdıgım orada yaptırdı ıkız oğlu oldu

Ben de bütün tedavilerimi asm de yaptırdım ama işte olmayınca olmuyor aşılamamı ebru hanım yapmıştı ilk ona gitmiştim iki tüp bebek denemem de Aydın hoca yapmiştı ama mallesef olmadı napalım nasip kismet diyelim Aydın hoca alçak gönüllü çok iyi hoca sağolsunlar ilgilendiler başka bir tanıdıgım orada yaptırdı ıkız oğlu oldu
vazmigectin

Şuan başka doktora gidiyorum canım sen buna takma ama sonuçta Allah ol diyecek ve olacak hayırlısı diyelim
Ben kendim korkuyorum vaz geçmekten hadi bir cesaret başlayıp olumsuz sonuçlar 1. De çokeüzülmüştüm ama 2. De yıkılmıştim kendim bile şaşırıyorum kendime o üzüntülürden sonra nasıl bir cesaretle tekrar aynı şeyleri yaşamayı göze alıyorum, fakat bu öyle bir aşki korkuyor

Ben kendim korkuyorum vaz geçmekten hadi bir cesaret başlayıp olumsuz sonuçlar 1. De çokeüzülmüştüm ama 2. De yıkılmıştim kendim bile şaşırıyorum kendime o üzüntülürden sonra nasıl bir cesaretle tekrar aynı şeyleri yaşamayı göze alıyorum, fakat bu öyle bir aşki korkuyor

Bilmezmiyim 3 başarısız tedavim oldu bu seferki rahatım kafama takmıyorum hayal de kurmuyorum çunki yıkımı kotu oluyor

Bende hayal kurmadıgımı zannediyorum ama bi bebek görünce onun benim olup kendi kucagımda düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi:mad:bu nasil bir istek nasil bir ozlem!...

Benim adet düzensizliklerim vardı kistlerim vardı ebru hanım kistimin içini boşaltmıştı aşılmadan önce bu doktorum kistlerimi aldı birde rahimde 1 cm lik anormallik vardı ne vardı unuttum onu füzelttin yani hamile kalsaymışım o rahimle düşük olurmuş gebe kalmana engel değil ama düşük olur dedi şimdiki doktorum hem laparıskopi hemde histeroskopi oldum 2 ay önce yarında ymurtalık toplanacak Allah hayırlısını versin

Back
X