Gebzede Anadolu saglik merkezinde Dr Ebru Öztürk'e tedavi olanlar

Anadolu saglik hastanesinde mi yaptırdığınız acaba hastane Hakkı'nda bilgi verebilir misin

Senin sağlığında problem varmışdı peki benim 7 ay önce prolaktinim 50 lerdeydi dostinex kullandım duştu cok şükür de bu sebepten olmadığını düşünüyordum esimde Varikosel çıkınca ileri hareketlilik 0 Allah tan hayırlısı insallah
Hayır ben de bir sorun çıkmamıştı.

Anadolu saglik hastanesinde mi yaptırdığınız acaba hastane Hakkı'nda bilgi verebilir misin
Evet orda yaptırdım. Şuan takibi de orda yaptırıyorum. Hastane iyi memnun kaldım. Ebru hanımda gördük tüp bebek tedavisini. İlk sefer için fazla umutlanmamak gerek, genelde ilk denemede tutmuyor. Ama biraz da şans gibi bişey.

ben 2 yıldır deniyorum sebebini bilmeden şimdi biliyorum çözümünü arıyorum umudum var...Allah büyüktür... İlk defa gideceğim tüp bebek merkezine ins doğru yer olur

Son düzenleme:
ben 2 yıldır deniyorum sebebini bilmeden şimdi biliyorum çözümünü arıyorum umudum var...Allah büyüktür... İlk defa gideceğim tüp bebek merkezine ins doğru yer olur
Biz de 1 yıl denedik olmayınca sebebi öğrendik tüp bebekten başka şansımız yok gibiydi. Tüp bebek merkezine gelince, iyi bir hastane olduğu sürece hemen hemen hepsi aynı. sonuçta sürekli bu işlemleri yapıyorlar . Biz evimize yakın olduğu için burayı tercih ettik.

Selam arkadaşlar, ASM Gebze güncel tüp bebek fiyatını söyleyebilir misiniz? Ebru Hnm ile görüşeyim diyorum. Muayene ücretini de söyleyebilir misiniz?
Tşk.

On gorusme ucretsiz. Tup bebek de ilac haric 5700 lira ilaclar da 2000 3000 arasi degisiyor.

Ilaclari hastanenin ordaki eczaneden almamanizi tavsiye ederim %20 indirim li veriyorlar ama yinede cok pahalli mahalle eczanelerini arastirin fiyat alin derim. Ilk denememde ordan aldim baya kazikti fiyatlar

Bilgi için çok teşekkürler... İlaçlar kişiye göre değişiyordur belki ama cidden çok pahalıymış... Ayrıca Çider indirimi yapılır mı ki 5700 TL üzerinden?

Biz de 1 yıl denedik olmayınca sebebi öğrendik tüp bebekten başka şansımız yok gibiydi. Tüp bebek merkezine gelince, iyi bir hastane olduğu sürece hemen hemen hepsi aynı. sonuçta sürekli bu işlemleri yapıyorlar . Biz evimize yakın olduğu için burayı tercih ettik.
Bizde yakın olduğu için burayı tercih etmiştik ama sonuç malesef olumsuz oldu

Dün tedaviye başlamak için Anadolu sağlık merkezine gittim hayal kırıklığı oldu ilk görüşmeyi ebru hanımla yapmıştı! Fakat muyane olmadım dün aydın beyi istedim ilk muyane vajinismus olduğumu belirtmek rağmen eli çok ağır geldi bana hiç yavaş değildi korktum muyane olduğumuz odayı görünce de ayrıca şaşırdım küçücük bir perde aydın bey geldi iki dakika konuştu ve bitti bu 5. Deneme olacak o kadar parayı verdikten sonra böyle muyane olmam nasıl olacak kist çıkmış doğum kontrol i verildi tedavi bir daha kınaya kaldinp ama kafam karışık ebru hanım nasıl muyane eli nasıl hadi odayı geçtim devlet hastanesinden farkı yok sanirim

Ben asm de ebru hanımla 2 deneme yaptım. Hastanedende Ebru hnmdan çok memnunum. Tüp bebeğe başlarkende 2. Denememdede doktorları araştırdım. Çünkü karşındaki doktor ne kadar iyi olursa olsun güvenemiyosunuz, araştırdıkça doğruyu buluyorsunuz. Bahçeci, medical park, memorial, bürüksel, emseyde o adları en bilinen doktorlara gittim ve onlarla konuştukça ebru hanıma güvenim daha çok arttı. Ebru hanımın gerçekten işinin ehli, çok deneyimli ve para kaygısı taşımadığını gördüm. Ayrıca 3 hemşirenin ve sekreterin telini veriyolar. Hemşirelerde çok deneyimli ve ilgili. hafta sonu bile aradığım oldu hep açtılar telefonlarını.Açamadıklarında geri döndüler. Bilemedikleri yerde gidip doktora sorup dönüş yaptılar yada doktoru arattılar. Yani ben şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Gidiceklerede tavsiye ederim.

Back
X