Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ben de bir sorun çıkmamıştı.Senin sağlığında problem varmışdı peki benim 7 ay önce prolaktinim 50 lerdeydi dostinex kullandım duştu cok şükür de bu sebepten olmadığını düşünüyordum esimde Varikosel çıkınca ileri hareketlilik 0 Allah tan hayırlısı insallah
Evet orda yaptırdım. Şuan takibi de orda yaptırıyorum. Hastane iyi memnun kaldım. Ebru hanımda gördük tüp bebek tedavisini. İlk sefer için fazla umutlanmamak gerek, genelde ilk denemede tutmuyor. Ama biraz da şans gibi bişey.Anadolu saglik hastanesinde mi yaptırdığınız acaba hastane Hakkı'nda bilgi verebilir misin
Biz de 1 yıl denedik olmayınca sebebi öğrendik tüp bebekten başka şansımız yok gibiydi. Tüp bebek merkezine gelince, iyi bir hastane olduğu sürece hemen hemen hepsi aynı. sonuçta sürekli bu işlemleri yapıyorlar . Biz evimize yakın olduğu için burayı tercih ettik.ben 2 yıldır deniyorum sebebini bilmeden şimdi biliyorum çözümünü arıyorum umudum var...Allah büyüktür... İlk defa gideceğim tüp bebek merkezine ins doğru yer olur
Bizde yakın olduğu için burayı tercih etmiştik ama sonuç malesef olumsuz olduBiz de 1 yıl denedik olmayınca sebebi öğrendik tüp bebekten başka şansımız yok gibiydi. Tüp bebek merkezine gelince, iyi bir hastane olduğu sürece hemen hemen hepsi aynı. sonuçta sürekli bu işlemleri yapıyorlar . Biz evimize yakın olduğu için burayı tercih ettik.