Geç çıkan ikinci silik çizgi

isimiz32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2025
75
18
3
Adetime 5 gün varken yaptım bu testi anında tek çizgi görünce bıraktım sonra geri dödüğümde böyle kırmızı olmayan bi çizgi vardı gebelik varmı sizce yoksa kuruma çizgisi diye birşey duymuştum onukan vermek için adetimi bekliyorum tahmini 21 ağustos

Eklentiler

• 1000017755.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 100
Test ambalajının üzerinde 5 veya 10 dakika sonra çıkan sonucu dikkate almayınız uyarısı oluyor genelde.
Hayırlısı

Bi çok kişinin böyle olup sonrasında evet hamileymişim mesajını okudum inşallah bende buraya öyle yazarım
Kuruma çizgisi bu kadar belli olmuyor diye biliyorum arkadaşımda bu şekilde 4gün önceden öprendi aynı koyuluktaydı

Kuruma çizgisi bu kadar belli olmuyor diye biliyorum arkadaşımda bu şekilde 4gün önceden öprendi aynı koyuluktaydı
Gerçekten mi inşallah bende güzel haber alırım çok sevindim bunu duyduğuma
İnanılmaz bel ağrım var kaç gündür ara sıra kasık da , ama psikolojikse diye üstünde durmaya çalıştım

Gerçekten mi inşallah bende güzel haber alırım çok sevindim bunu duyduğuma
İnanılmaz bel ağrım var kaç gündür ara sıra kasık da , ama psikolojikse diye üstünde durmaya çalıştım
Evet onun testi buydu silik bile gözükmüyordu nerdeyse ama gebelik varmış

Eklentiler

• 42869c0c-09d0-496c-a064-bcb6d3842cdf.webp
    111,6 KB · Görüntüleme: 85
Artmed test yapmayin awox, peridictor erarly, laboquick gibi testler ile tekrar deneyin

Markası ne testinin canım

Bende dün aldım yaptım ondan canım eczanede ondan varmış
Biraz baktım, yanıltıcı olabiliyor diyor ama bilmiyorum sol kasığım düz sağ kasığım da dolgunluk var ve sanırım pcosum var (doktor pcos başlangıcı gibi duruyor dedi) sağ yumurtalığım büyük acaba ondan mı sağda dolgunluk var

Hiç bilgim yok canım ama benim de sağ kasığım sert sol kasığım yumuşak olur hep

Neden hep testlere bahane buluyor marka adı yazıyorsunuz gecikme varsa zaten çıkar artimed yalancı demişsiniz ancak ben artimed ile ogrendim ve 252 çıktı betam olacağı varsa oluyor testlere bahane bulmak doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…