İnşallah insan cesaret edemiyorYarın sabah tekrar dene inşallahh vardır
Bi çok kişinin böyle olup sonrasında evet hamileymişim mesajını okudum inşallah bende buraya öyle yazarımTest ambalajının üzerinde 5 veya 10 dakika sonra çıkan sonucu dikkate almayınız uyarısı oluyor genelde.
Hayırlısı
Kuruma çizgisi bu kadar belli olmuyor diye biliyorum arkadaşımda bu şekilde 4gün önceden öprendi aynı koyuluktaydıBi çok kişinin böyle olup sonrasında evet hamileymişim mesajını okudum inşallah bende buraya öyle yazarım
Gerçekten miKuruma çizgisi bu kadar belli olmuyor diye biliyorum arkadaşımda bu şekilde 4gün önceden öprendi aynı koyuluktaydı
Evet onun testi buydu silik bile gözükmüyordu nerdeyse ama gebelik varmışGerçekten miinşallah bende güzel haber alırım çok sevindim bunu duyduğuma
İnanılmaz bel ağrım var kaç gündür ara sıra kasık da , ama psikolojikse diye üstünde durmaya çalıştım
Artmed test yapmayin awox, peridictor erarly, laboquick gibi testler ile tekrar deneyinAdetime 5 gün varken yaptım bu testi anında tek çizgi görünce bıraktım sonra geri dödüğümde böyle kırmızı olmayan bi çizgi vardı gebelik varmı sizce yoksa kuruma çizgisi diye birşey duymuştum onukan vermek için adetimi bekliyorum tahmini 21 ağustos
Teşekkürler bundan sonra onlardan alayım, tabi inşallah gerek kalmaz da hamileyim diyeArtmed test yapmayin awox, peridictor erarly, laboquick gibi testler ile tekrar deneyin
Benimki daha belli, inşallah vardır sonucu paylaşırım sizinleEvet onun testi buydu silik bile gözükmüyordu nerdeyse ama gebelik varmış
İnşallah canımBenimki daha belli, inşallah vardır sonucu paylaşırım sizinle
Markası ne testinin canımAdetime 5 gün varken yaptım bu testi anında tek çizgi görünce bıraktım sonra geri dödüğümde böyle kırmızı olmayan bi çizgi vardı gebelik varmı sizce yoksa kuruma çizgisi diye birşey duymuştum onukan vermek için adetimi bekliyorum tahmini 21 ağustos
Day's doctorMarkası ne testinin canım
Bende dün aldım yaptım ondan canım eczanede ondan varmışDay's doctor
Markanın önemli olabilxeği aklıma gelmedi eczane de ne varsa onu almıştım
Biraz baktım, yanıltıcı olabiliyor diyor ama bilmiyorum sol kasığım düz sağ kasığım da dolgunluk var ve sanırım pcosum var (doktor pcos başlangıcı gibi duruyor dedi) sağ yumurtalığım büyük acaba ondan mı sağda dolgunluk varBende dün aldım yaptım ondan canım eczanede ondan varmış
Hiç bilgim yok canım ama benim de sağ kasığım sert sol kasığım yumuşak olur hepBiraz baktım, yanıltıcı olabiliyor diyor ama bilmiyorum sol kasığım düz sağ kasığım da dolgunluk var ve sanırım pcosum var (doktor pcos başlangıcı gibi duruyor dedi) sağ yumurtalığım büyük acaba ondan mı sağda dolgunluk var
Siz hamilemisiniz pekiHiç bilgim yok canım ama benim de sağ kasığım sert sol kasığım yumuşak olur hep
Canım benimde 4 günüm var testlerim silikte olsa pozitif çıktı kan vericem pazartesi yada salıSiz hamilemisiniz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?