- 12 Mart 2024
- 190
- 52
- 18
- 32
Rica ederim CanımAy çok teşekkür ederim iyiki yazdın yorum için çok teşekkür ederiz iyi geldi canım allah razı olsun
İnşallah bekliyorumBende salı yada çarşamba vericem canım güzel haberler alırız inşallah
Haber vermeyi unutma canım
Erken gebelik testin varsa dene canım sabırsızlanıyorsan çıkar büyük ihtimalleBenimde bat yarın yarın test yapsam çıkar mı bir kaç gün bekleyebilir miyim bilmiyorum
Erken gebelik testin varsa dene canım sabırsızlanıyorsan çıkar büyük ihtimalle
Al o zaman canım içinde kalmasın inşllah gebesindirYok ama eşime aldiririm da herkes gecikme bekle diyor ilk gebeligimidede gecikmenin 3.gunu testte pozitif görmüştüm bilmiyorum ya en azından tek çizgi görüp stresi bırakırım diyordum
Tamam canım sağolAl o zaman canım içinde kalmasın inşllah gebesindir
Test yaptın mııİnşallah bekliyorum
Hayır 3 gün var adete negatif almaktan korkuyorum yapsam çıkarmı şimdiTest yaptın mıı
Evet çıkar 3gün varsaHayır 3 gün var adete negatif almaktan korkuyorum yapsam çıkarmı şimdi
Bismillah diyip yapayım öyleyseEvet çıkar 3gün varsa
Kuruma çizgisi bu kadar belli olmuyor diye biliyorum arkadaşımda bu şekilde 4gün önceden öprendi aynı koyuluktaydı
Yarın sabah ilk idrarla yapınBenimkine de bakar misiniz ilk test, yarim saat sonra bu sekilde oldu dun sabah yapmistim, 2. Testi aksam yaptim 3. Test ise bu sabah
Bugun olmasi gerekiyor normalde goruntulerde belli olmuyor ama dun aksam yaptigim ve bu sabah yaptigim testte ilk 3 dkda silik cizgi ciktiYarın sabah ilk idrarla yapınadetinize ne kadar var
Eğer öyleyse vardır inşallahBugun olmasi gerekiyor normalde goruntulerde belli olmuyor ama dun aksam yaptigim ve bu sabah yaptigim testte ilk 3 dkda silik cizgi cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?