Valla sorma canım benimkiler pozitif çıkıyor ama burda herkes yalancı pozitif diye bağırıyor hatta konu açtım orda yazdım arkadaşın birisi yalancı inanma diye her yorumuma cevap verdi ben başkasını bilgilendirmeye çalışırken hemdeNeden hep testlere bahane buluyor marka adı yazıyorsunuz gecikme varsa zaten çıkar artimed yalancı demişsiniz ancak ben artimed ile ogrendim ve 252 çıktı betam olacağı varsa oluyor testlere bahane bulmak doğru değil.
Marka önemli değil zaten varsa çıkıyor bunlara takılmayınDay's doctor
Markanın önemli olabilxeği aklıma gelmedi eczane de ne varsa onu almıştım
Yalancı denmedikiNeden hep testlere bahane buluyor marka adı yazıyorsunuz gecikme varsa zaten çıkar artimed yalancı demişsiniz ancak ben artimed ile ogrendim ve 252 çıktı betam olacağı varsa oluyor testlere bahane bulmak doğru değil.
Canim stres yapma gecikme olunca test önemli değil her eczane farklı marka satıyor. Hepsini tek tek sorgulayamayiz . Varsa gecikme önemli en doğrusu ozaman çıkar sonra kanda bakılır . Yorumlara bakıyorum hep bir test markası saçmalığı.Valla sorma canım benimkiler pozitif çıkıyor ama burda herkes yalancı pozitif diye bağırıyor hatta konu açtım orda yazdım arkadaşın birisi yalancı inanma diye her yorumuma cevap verdi ben başkasını bilgilendirmeye çalışırken hemde
Sonra tavır koydum bidaha da konuma gelmedi insanların aklını bulandırıyorlar ve çok strese sokuyorlar kaç gündür stresten öldüm
Çünkü bu dönemde olumsuz değil olumlu yorum duymak istiyoruz daha motive edici oluyorValla sorma canım benimkiler pozitif çıkıyor ama burda herkes yalancı pozitif diye bağırıyor hatta konu açtım orda yazdım arkadaşın birisi yalancı inanma diye her yorumuma cevap verdi ben başkasını bilgilendirmeye çalışırken hemde
Sonra tavır koydum bidaha da konuma gelmedi insanların aklını bulandırıyorlar ve çok strese sokuyorlar kaç gündür stresten öldüm
İnşallah hamilesindir . Kimyasal gebelik adet gecikmesinden 1 hafta sonra kendiliğinden oluşan düşük biyokimyasal yani gebelik oluşmuyor aslında geciken adet gibi bişey ama testlerde pozitif çıkar . Allah'ın izini ile olur içini temiz tut ve stres yapma .Yalancı denmedikiadet gecikmesini bekliycek kadar sabırlıysanız ne güzel darısı başıma şahsen ben dayanamıyorum ilk andan gün saymaya kendimde belirti oşcakmı diye gözlemeye başlıyprım belki ilk diye böyle ama bilmiyorum neredeyse 1 senedir her ay böyle bekliyorum 1 kimyasal gebelik geçirdim tabi onun ne olduğunu hala anlayamadım duyan hamile kalmamışskn falan diyor biraz uzun oldu
Evet benimki pozitif çıktı yalancı dediler ben ondan sordum aynı şeyi yaşıyor derdimi anlar diye inşallah doğru sonucu alırız da kurtuluruz bi strestenCanim stres yapma gecikme olunca test önemli değil her eczane farklı marka satıyor. Hepsini tek tek sorgulayamayiz . Varsa gecikme önemli en doğrusu ozaman çıkar sonra kanda bakılır . Yorumlara bakıyorum hep bir test markası saçmalığı.
Gecikme var mı nezaman adet günün?Evet benimki pozitif çıktı yalancı dediler ben ondan sordum aynı şeyi yaşıyor derdimi anlar diye inşallah doğru sonucu alırız da kurtuluruz bi stresten
İlk defâ bugün sorguladım yorumlardan dolsyı yoksa benim için fark etmiyor hamilesin diyen her teste razıyımCanim stres yapma gecikme olunca test önemli değil her eczane farklı marka satıyor. Hepsini tek tek sorgulayamayiz . Varsa gecikme önemli en doğrusu ozaman çıkar sonra kanda bakılır . Yorumlara bakıyorum hep bir test markası saçmalığı.
Evet kız valla çok iyi geliyor birisi evet var görünüyor diyince insan heyecan yapıyorÇünkü bu dönemde olumsuz değil olumlu yorum duymak istiyoruz daha motive edici oluyor
Amin inşallahEvet benimki pozitif çıktı yalancı dediler ben ondan sordum aynı şeyi yaşıyor derdimi anlar diye inşallah doğru sonucu alırız da kurtuluruz bi stresten
İnşallah hamileyizdieCanım benimde 4 günüm var testlerim silikte olsa pozitif çıktı kan vericem pazartesi yada salı
Baskıyı boşver sen günlerini değerlendir . Ve stres yapma kafaya takarsan adette gecikir hamilelik varsa da onu da etkilerİlk defâ bugün sorguladım yorumlardan dolsyı yoksa benim için fark etmiyor hamilesin diyen her teste razıyımyaşım küçük aslında daha bugün 21 oldum ama insan duramıyor biraz da etraf baskısı sanırım
Yok canım bat 4 gün sonra bu ay ovulasyona başladım tecrübem de yok o yüzden herşeyi sorarak öğrenmeye çalıyorumGecikme var mı nezaman adet günün?
Evet öyle aslında dayanamayıp adete 8 gün kala kan verdim 2.0 çıktı sonra girdim hemen daha erken adette yükselir mesajlarıno okuyup kendimi tatmin ettim şimdi salı yada çarşambayı bekliyorum kan vereceğim yenidenEvet kız valla çok iyi geliyor birisi evet var görünüyor diyince insan heyecan yapıyor
Çok silik ikinci çizgi bence sabırlı ol ve bekle bat ı varsa zaten ondada çıkacaktırYok canım bat 4 gün sonra bu ay ovulasyona başladım tecrübem de yok o yüzden herşeyi sorarak öğrenmeye çalıyorum
Aynı test benimde böyle çıktı dün
Bende salı yada çarşamba vericem canım güzel haberler alırız inşallahEvet öyle aslında dayanamayıp adete 8 gün kala kan verdim 2.0 çıktı sonra girdim hemen daha erken adette yükselir mesajlarıno okuyup kendimi tatmin ettim şimdi salı yada çarşambayı bekliyorum kan vereceğim yeniden
Amin teşekkürlerİnşallah hamilesindir . Kimyasal gebelik adet gecikmesinden 1 hafta sonra kendiliğinden oluşan düşük biyokimyasal yani gebelik oluşmuyor aslında geciken adet gibi bişey ama testlerde pozitif çıkar . Allah'ın izini ile olur içini temiz tut ve stres yapma .
Ay çok teşekkür ederim iyiki yazdın yorum için çok teşekkür ederiz iyi geldi canım allah razı olsunÇok silik ikinci çizgi bence sabırlı ol ve bekle bat ı varsa zaten ondada çıkacaktırsilik olması yeni olması anlamına gelir bekle biraz daha var gibi şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?