Geç çıkan ikinci silik çizgi

Valla sorma canım benimkiler pozitif çıkıyor ama burda herkes yalancı pozitif diye bağırıyor hatta konu açtım orda yazdım arkadaşın birisi yalancı inanma diye her yorumuma cevap verdi ben başkasını bilgilendirmeye çalışırken hemde
Sonra tavır koydum bidaha da konuma gelmedi insanların aklını bulandırıyorlar ve çok strese sokuyorlar kaç gündür stresten öldüm

Yalancı denmediki adet gecikmesini bekliycek kadar sabırlıysanız ne güzel darısı başıma şahsen ben dayanamıyorum ilk andan gün saymaya kendimde belirti oşcakmı diye gözlemeye başlıyprım belki ilk diye böyle ama bilmiyorum neredeyse 1 senedir her ay böyle bekliyorum 1 kimyasal gebelik geçirdim tabi onun ne olduğunu hala anlayamadım duyan hamile kalmamışskn falan diyor biraz uzun oldu

Canim stres yapma gecikme olunca test önemli değil her eczane farklı marka satıyor. Hepsini tek tek sorgulayamayiz . Varsa gecikme önemli en doğrusu ozaman çıkar sonra kanda bakılır . Yorumlara bakıyorum hep bir test markası saçmalığı.

Çünkü bu dönemde olumsuz değil olumlu yorum duymak istiyoruz daha motive edici oluyor

İnşallah hamilesindir . Kimyasal gebelik adet gecikmesinden 1 hafta sonra kendiliğinden oluşan düşük biyokimyasal yani gebelik oluşmuyor aslında geciken adet gibi bişey ama testlerde pozitif çıkar . Allah'ın izini ile olur içini temiz tut ve stres yapma .

Evet benimki pozitif çıktı yalancı dediler ben ondan sordum aynı şeyi yaşıyor derdimi anlar diye inşallah doğru sonucu alırız da kurtuluruz bi stresten

İlk defâ bugün sorguladım yorumlardan dolsyı yoksa benim için fark etmiyor hamilesin diyen her teste razıyım yaşım küçük aslında daha bugün 21 oldum ama insan duramıyor biraz da etraf baskısı sanırım

Baskıyı boşver sen günlerini değerlendir . Ve stres yapma kafaya takarsan adette gecikir hamilelik varsa da onu da etkiler

Gecikme var mı nezaman adet günün?
Yok canım bat 4 gün sonra bu ay ovulasyona başladım tecrübem de yok o yüzden herşeyi sorarak öğrenmeye çalıyorum
Aynı test benimde böyle çıktı dün

Eklentiler

• IMG_3239.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 36
Evet kız valla çok iyi geliyor birisi evet var görünüyor diyince insan heyecan yapıyor
Evet öyle aslında dayanamayıp adete 8 gün kala kan verdim 2.0 çıktı sonra girdim hemen daha erken adette yükselir mesajlarıno okuyup kendimi tatmin ettim şimdi salı yada çarşambayı bekliyorum kan vereceğim yeniden

Yok canım bat 4 gün sonra bu ay ovulasyona başladım tecrübem de yok o yüzden herşeyi sorarak öğrenmeye çalıyorum
Aynı test benimde böyle çıktı dün
Çok silik ikinci çizgi bence sabırlı ol ve bekle bat ı varsa zaten ondada çıkacaktır silik olması yeni olması anlamına gelir bekle biraz daha var gibi şuan

Bende salı yada çarşamba vericem canım güzel haberler alırız inşallah

Çok silik ikinci çizgi bence sabırlı ol ve bekle bat ı varsa zaten ondada çıkacaktır silik olması yeni olması anlamına gelir bekle biraz daha var gibi şuan
Ay çok teşekkür ederim iyiki yazdın yorum için çok teşekkür ederiz iyi geldi canım allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…