Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s.
Canım beniim gerçekten anlattıgın kadarıyla üzücü şeyler ama onları yok sayma bak ne diceeemİ
“. . . . .” Buraya Onun Adını Yazsana o seni çok üzen kişilerin annenin babanın abinin ablanın mesela ayse diyeliim annenin ismi;
"AYSE" öldü.Yok artıık.bir daha bulamıyacaksın onu çok uzaklardada olsa hiç görmesen bile sonucta o senin ailen o kadar üzmelerine ragmen gözünden yas gelmicekmi onun ölüm haberini aldıgında pişman olursun ama çok geç oluurr kin tutma o aramasada sen ara sen sorr
annen diyelim o ne kadar kötüde olsa ne kadar eziyette verse seni dogurdugu andaki hakkını nasıl ödersin belki seni dogurmaya bilirdi kürtajla aldırabilirdii veyaa ne biliyiim...
nesee canımm ailenin degerini biiil deyim baska bişey demeyim sana bak bana bi annem(annannem) ve benn kaldık kala kala Allah'a şükür dedemin şirketi vardı ordan geçiniyoruz para sıkıntısı çekmedik hiç ama sevdiklerinin hayatta olmamasıda en büyük sıkıntı oluoo ...nese basınızı agrıttıysam özür
Allah devamını erdirsin eşin ve çocugunla birlikte mutluluklar dilerim![]()
Yok canım ya..Kesinlikle elin oğlu için değil..herkesin annesi babası kardeşi gibi yada ne biliyim onların yarısı kadar olsaydı keşke benimkilerde.Elin oğlu onlar için çok mücadele etti..Neler neler yaptı onlar için...ya ben 7 yıl ablamın evinde yaşadım..annem babam 22 yıldır ayrı zaten.7 yıl evini kendi evim çocuklarını kendi çocuğum gibi gördüm.Hatta ufak yiyenim bana anne dedi ilk,alın terimi getirdim eline verdim.Çeyizim için aldığım beyaz eşyalarım hala evinde kullanıyo.helali hoş olsun herşey.Ama ağırıma gidiyo işte.Hizmetçi gibi kullanmış beni.9 aydır evliyim 8 aydır hamileyim daha kapımı çalmadı 1 gün..1 bardak suı vermedi.elimde serum şişeleriyle gezdim ilk 4 ayımda.gelip bi tozunu almadı masamın.eşim 4 ay makarna haşladı yedi,1 tabak yemek getirmedi.hergün gezip tozdu alışveriş yaptı...daha neler var...Ağbim dersem hayatımın kazığını attı bana..eşime dünyanın kredi borcunu takıp yurtdışına evine gitti..10 ay oldu daha bi telefon açmadı..ne zorluklar yaşadık o kredi yüzünden...hala faizde.evlendim aramadı,hamile kaldım aramadı.annem zaten başka alemlerde.Babam desen ben kendi kendime yetiyorum diye umursamadı,uzaktan baktı hep.hiçbişeye değil de en çok eşime yaptıkları haksızlıklar zoruma gidiyo.Ya o ablam abim için neler yaptı yaaa...bi teşekkür bile etmediler..off yaa off..
Ya hamilelekten midir nedir çok duygusalım bu aralar..ağlama nöbetleri geliyo valla tutamıyorum.eşime belli etmiyorum ama.evden çıkınca başlıyorum ağlamaya.çok zor çokkkkk
canım öncelikle seni kesinlikle anlayabildiğimi söylemek istiyorum.Kimsenin gücüne gitmesin,ama gerçekten ne anne babalar var demekki Allah sizi iyilerle karşılaştırmış.onun için vefadan bahsediyorsunuz.Ama bu hayat dedikleri yol var ya ben en büyük darbeyi babamdan yedim babamdan.Hani anlatsam burda yemin ederim küçük Emrah filmlernden daha dokunaklı hayat hikayem var.Söyler misiniz bana bizim çocuk olarak ne günahımız vardı hayatımızın en güzel yılları zindan gibi geçti senağlamaherkes anne herkes baba inanın olamaz.doğurursun büyütürsün bunların hakkı ödenemez ama herşey demek doğurmak ya da büyütmek değil işte biz çok birşey istemiyoruz ki sadece bizim bir ailemiz olsun bizi babamız sevsin iyi-kötü günümüzde yanımızda olsun istiyoruz.Allah biliyor ya hep derdim ömrümün sonuna kadar bakarım babama diye gerekirse evlenmem ama bakarım,ama o ne yaptı beni açlığa terketti açlığasenağlamasenağlama
şimdi siz kalkıp el oğlu için aileni silme diyorsunuz,yaşamayan bilemez arkadaşlar bunun ne demek olduğunu o el oğlu dediğiniz size herşeyden çok değer veriyorsa sevgiyi aitlik duygusunu onda yaşıyorsanız gerisi boş...
canım ardeşim sakın takma kafana bunları.sen sadece bebeğine eşine ve bundan daha güzel geçireceğin günlere odaklan.Rabbim seni yuvanda tüm kötülüklerden korusun ne mutlu ki sana sen kötüyü gördüğün için kendi çocuğuna nasıl sahiop çıkacaksın öyle değil mi?kötüyü gören iyinin ne demek olduğunu da bilir...
Evlenene kadar o kadar yalnızmışım ki,,o kadar kullanılmışımki en yakınlarım tarafından;ancak evlenince anlayabildiğim o kadar kalabalıkta yapayalnız olduğumu...Allahın bana verdiği en büyük hediye eşim...Kimsem yok artık ondan başka..zaten hiç yokmuş...Bebişimde geliyo 15-20 güne kadar....Telefon numaralarımı da değiştirdim..Başka kimseyi istemiyorum Aile olarak..Biz bize yeteriz Allaha şükür..
Elbet Devran Dönücek.......
Tüm sayfaları okuyamadım üşendim ama benim anlamadığım siz kaçarak flan mı evlendiniz??? Yani normal bi evlilik yaptıysanız niçin ablanız evinize ayak basmıyor,ya da abiniz aramıyor? Hadi abla kötü olsa abi de mi aynı şekilde,bunlar üvey kardeşleriniz mi yoksa? Yani ailenizdeki herkes birden mi kötü çok saçma geldi ama eğer öleyse Allah yardımcınız olsun,eşinize size ve bebeğinize sağlık uzun ömür versin ne diym a.s.
İnsan yaşamadan tam anlatamıyo sıkıntılarını canım ama dediğin gibi annemle bamama karşı saygıda kusur etmiyorum.Hissettirmiyorum pek.Ara sıra sitem ediyorum ama dayanamayıp..Ama ablamla ağbimi...aslaaaaaaaa affetmiycemmm
İyi ama ablanıza sormadınız mı abla niçin evime gelmiyorsun,niçin aramıyorsun sen ne biçim ablasın demiyor musunuz? bişeye flan mı kırıldı alındı acaba? bu durum çok anormal,yani zamanla arkadaşlık komşuluk ilişkiler nedensiz yere incelir kopar biter ama bu kardeş yani asla öle durup dururken bitmemeli bitemez,bana çok mantık dışı geliyo allahallah yaa
Hmmm evet çok ilginççç,ilk defa böle bişi duyuyorum,öz ablanız ve evinize gelmio üstelik hamilesiniz,canınızdan bi parça yani ve öz kardeşinin evine hiç gelmio onun yerine gezio tozuyo,bi sebepten ötürü sizinle görüşmek istemiyor kesinlikle bu çok bariz ama nedir ben anlamadım,evinizi flan mı kıskanıyor acabaa maddi durumunuz çok mu ii? ya da eşin çok mu yakışıklı? ya insan kardeşini özlemez mi,gelmez mi görmez mi insan yeri gelio bi arkadaşıyla 1 sene hiç görüşmüo vefasızlık yapıo ama bu kardeşler için asla geçerli olmayan bi durum,ilk defa böle bişi duyuyorum ben,valla çok şaşırdım pes :1shok:
bence siz de çıkarın hayatınızdan ablam yok diyin üzülmeyin de ne hali varsa görsün,valla ben olsam yetiş bacım ölüyom dese yüzüne bakmam bundan kelli :1closedeyes:
Ama bu davranışının altında kesinlikkkkle bişey var,asla sebepsiz olamaz bu durum,elbet bi gün çıkar kokusu