Yok canım ya..Kesinlikle elin oğlu için değil..herkesin annesi babası kardeşi gibi yada ne biliyim onların yarısı kadar olsaydı keşke benimkilerde.Elin oğlu onlar için çok mücadele etti..Neler neler yaptı onlar için...ya ben 7 yıl ablamın evinde yaşadım..annem babam 22 yıldır ayrı zaten.7 yıl evini kendi evim çocuklarını kendi çocuğum gibi gördüm.Hatta ufak yiyenim bana anne dedi ilk,alın terimi getirdim eline verdim.Çeyizim için aldığım beyaz eşyalarım hala evinde kullanıyo.helali hoş olsun herşey.Ama ağırıma gidiyo işte.Hizmetçi gibi kullanmış beni.9 aydır evliyim 8 aydır hamileyim daha kapımı çalmadı 1 gün..1 bardak suı vermedi.elimde serum şişeleriyle gezdim ilk 4 ayımda.gelip bi tozunu almadı masamın.eşim 4 ay makarna haşladı yedi,1 tabak yemek getirmedi.hergün gezip tozdu alışveriş yaptı...daha neler var...Ağbim dersem hayatımın kazığını attı bana..eşime dünyanın kredi borcunu takıp yurtdışına evine gitti..10 ay oldu daha bi telefon açmadı..ne zorluklar yaşadık o kredi yüzünden...hala faizde.evlendim aramadı,hamile kaldım aramadı.annem zaten başka alemlerde.Babam desen ben kendi kendime yetiyorum diye umursamadı,uzaktan baktı hep.hiçbişeye değil de en çok eşime yaptıkları haksızlıklar zoruma gidiyo.Ya o ablam abim için neler yaptı yaaa...bi teşekkür bile etmediler..off yaa off..
Ya hamilelekten midir nedir çok duygusalım bu aralar..ağlama nöbetleri geliyo valla tutamıyorum.eşime belli etmiyorum ama.evden çıkınca başlıyorum ağlamaya.çok zor çokkkkk