- Konu Sahibi newlife
seni çok iyi anlıyorum ailede olsa insan kullanmaya bayılan insanlar var bende nişanlandıktan sonra paramı bankaya yatırdım annem ne olur ne olmaz düğünde lazım olur diye ama annem bana hiç birşey almadı çeyiz olarak bende inadına bankadaki parayı çekmedim bu sebeple dımdızlak geldim koca evine
ha kocan tarafı ne yaptı dersen onun anneside bi kuruş bişi yapmadı hepsini kocam yaptı senağlama
anlıyacağın biz eşimle ben sokağa atılmış kedi eniği gibi birbirimizle kalakaldık benneyaptımki
sonuç itibariyle ben her iki tarafıda sevmem kocamda sevmez
belki tepki gösterecekler ama sonuçta annedir sevmiyorsnda saygı duy demelere boş bakıyorum sevmediğim birine saygı duyamam bana hayatımın en güzel gününü zehir eden bu iki aileye hiç saygı duymuyorum allah bildiği gibi yapsın herkesi

ha kocan tarafı ne yaptı dersen onun anneside bi kuruş bişi yapmadı hepsini kocam yaptı senağlama
anlıyacağın biz eşimle ben sokağa atılmış kedi eniği gibi birbirimizle kalakaldık benneyaptımki
sonuç itibariyle ben her iki tarafıda sevmem kocamda sevmez
belki tepki gösterecekler ama sonuçta annedir sevmiyorsnda saygı duy demelere boş bakıyorum sevmediğim birine saygı duyamam bana hayatımın en güzel gününü zehir eden bu iki aileye hiç saygı duymuyorum allah bildiği gibi yapsın herkesi