Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım eğer kendini bu şekilde üzmeye devam edersen lohusalık depresyonun kaçınılmaz olur.Bırak bak ne kadar mutlusun eşinle......Zaten ailen senin yanında hiç olmamış kii.sen evlatlık kardeşlik görevlerini yapmışsın....Allaha havale onlar.....
Sen ne kadar onları kötülesende şu anda yanında olsalardı bütün ayıpları kaybolurdu...Senin sıkıntın yanlızlıktan yana .Kınamıyorum seni yanlızlık allaha mahsus.....Heleki hamilesin ve çoooookkkk duygusalsın.......Sağlıkla doğur çocuğunu.....Unutmaki şunu unutma birtek sen değilsin 3 kişilik aile kuracak olan.....neyseki eşin var ya oda vefasız olsaydı.....yat kalk dua et......
bebişinide üzme üzülüpte.....Bizler yanındayız senin kendinide yanlız hissetme....Dilersen arkadaşlarına ekle beni.....2 oğluşum var ....soracağın birşey olur belki....
her ne olursa olsun her ne yaşanırsa yaşansın... sana 7 yıl kapısını acmış misafir etmiş ve bu kişi senin ablan öz kardeşin... evlilğin çok yeni ,şimdi herşey çok güzel ama sonrası doğum vs tüm bu olumsuzluklar seni de eşini de bunaltır sıkar zamanla....ne oldugunu anlayamayacagın zamnalar gelir..kimseye bu kadar güvenip sırtını dayama eşin bile olsa... ve biraz da kızgınlıkları içinde yaşa..eşine aileni bu kadar kötü dedirtme!ne olursa laf söyleme yanında söyletme!sen kız, içinde kalsın ört bas etmeli bu durumları o insanlar senin -canın kanın özün..et tırnaktan ayrılmaz ama el oğluna da hiç güven olmaz...bugün ''asla''dediklerin yarın ''acaba'' diyeceklerin olabilir.. bu her iki taraf içinde geçerli...sevgiler...
hayatını ne esine ne de ailene endeksleme derim...kimseyi hayatinin merkezine koyma, kimseye tam guvenme cunku sonra beklenmedik durumlarda yikilirsin. Sadece kendine guven, tek basima da olsam yasarimi ilke edindikten sonra yedigin darbeler darbe olmaktan cikar. Kimseyi kimseye kotuleme bence hele ki aileni esine...
sen telefonunu açık tut ki,günü geldiğinde verecek cavabın olsun.
kimseden sessizce bir beklentin olmasın,hayal kırıklığıyla sonuçlanır..
ihtiyacım var yardıma gelirmisiniz deseydin belki gelirlerdi?
aile bu atsan atamazsın satsan satamazsın
sen dertlerini içine atma lütfen büyüdükçe büyür çok üzülürsün
aileni silsen yine üzülürsün inan.belliki sen duygusal bir insansın.
abin konusunda birşey diyemiyorum,inşallah en yakın zamanda öder borcunuzu.
belki oda ödemek için evinde çareler arıyordur,aramaya utanıyordur.
bilemezsin insanın içinden neler gelir neler geçer
kimse bilemez...
şu an ihtiyacın varsa eğer,ara ve gelmelerini iste bakalım ne diyecekler?
aileni silme bitanem.
yapabilceğin herşeyi yapmışsın sen o zaman.Canım inan bana o kadar çok telefon açıp gel dedim ki...sayısını ben bile bilmiyorum..eviyle evim arasında 20 dk var..abla ayağa kalkamıyorum ev toz içinde nolur bi tozunu bari al dedim adam kaç gündür makarna haşlayıp yiyo dedim.. tamam gardaşım gelirim olmazsa bi temizlikçi yollarım dedi yaaaa....ne gelen oldu ne gidennn...kendi de eve girmedi gezmekten tozmaktan....bi kere bile aramadı neyin var iyimisin diye..evlendiğimden beri bizim yalvarmalarımızla 3 kere geldi evime oda misafir gibi yarım saat oturdu bi köşede,gözü telefonda kalkıp gitti sonra..ağbime gelince inanki derdimiz paradan çok aramayışında..gittiği gün arayabilrdi..ertesi gün rayabilrdi..eşime 1 hafta sonra telefon açıp ödeyemiycem kardeşim çok sıkışık durumum diyebilrdi..devletin devlete borcu var ne olucakki sonuçta..eşimden o parayı almak için ne duygu sömürüsü yaptı allahım bi bilseniz..uçak biletini bile eşim aldı.ya sonuçta adam devlet memuru..ne serveti var ne zenginliği ama aile olucaz diye hiçbişeye yok demedi.evli bile değildik eşimle,çıkıyoduk..eşim kaç kere aradı telefonları yüzüne kapadı..olur mu yaaa..şimdi onun yüzünden bitmek bilmeyen bi kredi borcu var ve salı günü doğuma giricem..hiçbi bankadan kredi çekemiyo o bankanın borcu yüzünden..bankalara da mimlendi..günde 12 saat ayakta çalışıyo geri kalan zamnlarda da hep dışarda iş koşturuyo..sabırrr
canım sana da hak vermemek mümkün diil haksız asla diilsin...bunlar elbette üzücü ve sen tabiii ki bunları yaşamak istemezsin...dilerim ki herşey gönlünüzce olsun...eşin ve kızınla mutlu bir yaşamın sağlıkla....ama herşeye ragmen yinede kardeş oldugunuzu unutma...kızgınlıklarınız biter umarım bebeğin sana ailene şans ve uğur olsun dilerim temennim budur...sevgiler...Bana 7 yıl kaısını açan ablam değil eniştemdi..ablam başka biriyle evli olsaydı biraz zor açardı 7 yıl bi kapıyı..Eniştem olmasa zaten 7 yıl kalamazdım emin olun.kırgınlıkları içimde yaşamam imkan yok çünkü herşey ayan beyan ortada..ha içimde sakladığım daha neler var onlar ayrı bi yıkımayrı bi tramva benim için ama varsın onlar benle mezara gitsin..Evliliğim çok yeni ama ne yazıkki bu kadar kısa zamanda kimin "kardeş"kimin düşman olduğunu çok ii anladım..yaşadıklarım şahit olduklarım bana yeter..asla ama asla affetmiycem..Allah yaşadığım tüm sıkıntıların karşılığında verdi eşimi biliyorum..onlar beni gezip tozmaya,ben evin içinde elimde serum şişeleriyle yerlerde sürünürken keyif çatmaya,eşim benim rahatsızlığım yüzünden 4 ay makarna haşlayıp yerken sabah kahvaltısını sahilde akşam yemeğini restoranlarda yemeğe sattılar..unutmam..unutmıycam..sezaryan tarihini bile bilmiyolar..anneme telefon açıp sormuyomuş bile konuşuyomusun ne zaman doğurucak diye...devran dönücekkk..elbet dönücekk
Zor bi durum tabi ama bence yanlış yapıyorsun.Ne olursa olsun ailenden yakını yoktur hayatta.7 sene ablamda kaldım diyorsun.Ablan da kötü biri olsa seni evinde istemezdi.Ne olursa olsun sen yine de ailene sırt çevirme.Yarın öbür gün Allah göstermesin başına bişey gelirse ilk koşacak kişiler ailen.Bi konuşsan belki ablan da bişeye kırılmıştır ondan gelmiyordur.Sen hastayken bi çorba yapmaması tabi ki çok yanlış bişey ama sen yine de bağını kopartma
Zor durumlar canım.Tabi sen içinde daha iyi bilirsin nasıl olduğunu.Annen yaşıyor mu?Allah yuvanda eşinle çocuğunla huzur versin.Allah evladını bağışlasına.s.
Doğumuma iki gün kaldı.......Salıyı saymassak 1 gün var....:ecrin_bebek::CüvCüv: