- Konu Sahibi okyanus1984
-
şimdi arkadaşlar son 7 aydır yaşadığım düşükten sonra düzensiz adet görüyorum öncesi hiç şaşmazdı.. ama bu gecikmeler 35 günü geçmiyordu ben hep adet gecikmesi nedeniye doktora gidiyordum fakat biraz araştırdımki 35 güne kadar olan adetler gecikme deiğilmiş aslında bu normalmiş.. en son hastaneye gittiğimde 1 ay önce doktor sağ tarafta gelişmemiş yumurtalıklar var dedi başka da bişey söylemedi doğum kontrol hapı önerdi ama gebe kalmak istiyosan kullanma dedi... sonra ben bunu araştırdım polikistik over diye bişey buldum bunun belirtileri bende çok fazla yok ama gelişmemiş yumurta diye araştırnca karşına pko çıkıyo..daha sonra gittiğim doktor da hafif pko var dedi şimdi en son 13 ne adet oldum ve bugün 44. gün hala olmadım.. ilk defa bu kadar uzun sürdü bu defa gerçekten gecikti 1 hafta önce kanda gebelik çıkmadı ama sonra geç döllenme diye bişey duydum.. şimdi diyorum acaba olabilir mi.. bunu yaşayanlardan ricam ne yaşadınız kanda ne zaman çıktı.. normal gebelik belirtileri ne zaman başladı.. bende 2 gündür kasık ağrısı var gidip gidip geliyo....?
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum foruma
Bendede pko var yaklaşık 7-8 yıl oldu tanı konalı ve adetlerim hep düzensizdi son 5 aydır aşırı düzensizleşmeye başladı ve kilo almaya başladım 48. günü bile gördüm.1 yıldır evliyim 2 aydır deniyorum yine geciktiği için umutlanıorum ama bu ay ilk defa progesteronum 30. gün yükselmeye başlamış ve 32.gün progesteronum yine yükselmişti şimdi ben geçmi yumurtlamış oluyorum.
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diliorum sana...ne olursa olsun önce şu pskolojini düzelt... benimde gebe kalamama gibi problemim var prolaktinim 27.08 çıktı dr normalin üzerinde dedi ve gebe kalamıorum 7 aydır korunmuorum yumurtlama günlerimi dolu geçiorum ama kalamıorum döllenme gerçekleşmior. drum ecopirin ve folik asit verdi onları içiorum şuan. ve dostinex die prolaktin düşürücü ilaç daha verdi bu hafta içi onada başlıcam inş hayırlı sonuçlar alırımdr um sadece bu ecopirin ile gebe kalanlar dahi var dedi RABBİM isteyen dileyen herkese evlat sevgisini tattırsın
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diliorum sana...ne olursa olsun önce şu pskolojini düzelt... benimde gebe kalamama gibi problemim var prolaktinim 27.08 çıktı dr normalin üzerinde dedi ve gebe kalamıorum 7 aydır korunmuorum yumurtlama günlerimi dolu geçiorum ama kalamıorum döllenme gerçekleşmior. drum ecopirin ve folik asit verdi onları içiorum şuan. ve dostinex die prolaktin düşürücü ilaç daha verdi bu hafta içi onada başlıcam inş hayırlı sonuçlar alırımdr um sadece bu ecopirin ile gebe kalanlar dahi var dedi RABBİM isteyen dileyen herkese evlat sevgisini tattırsın
canım senın prolaktının nrmal benım 57 lerde ve 7 aydır ıcıyyorum dostınesx i ben ..
senınkı normal yanı aslında ıcmesende olur normal deger 35 lerde yarım ıcıyorsundur ınsallah?
rabbım hayırlı evlatlar versn hepımıze
amin canımmm ınsallahaminn cnm inşallah hepimizn gönlünden geceni bu mubarek ayda versin Rabbim...
evet canım yarım içicem başlamadım daha ptesi başlıcam allahın izniyle.... banada çok yüksek gelmediii burada arkadaşlarda okuyunca birçok kişiden bayağı düşük ama kişiden kişiyede değişiomuş... sanada geçmiş olsun yaaa.. ALLAHIM inşallah şu mubarek günler hürmetine bizleri evlatsız koymasınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?