ahh..ahhh... ne olacak bizim bu halimiz her ay aynı şey.. olmuşmudur acaba.., yoksa değil mi aslında belirtilerde var gibi ama.. hcg negatif yoksa geç döllenme mi, bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi... gelişmemiş yumurtalıklar ne demek.. adetim neden gecikti.. idrar testinde silik çizgi çıkar arkasından kan testi yaptırırsın negatif çıkar... her doktor başka bişey söyler.. kimi adam yerine koyup hiç bişey söylemez... ve yine hüsran yine hüsran..... son 10 gündür psikolojim allak bullak.. bütün bunların sonucunda aslında bugün gittiğim yine o eşsiz doktorlardan biri test yaptı değerler normal... fsh 5.5 pko ile ne alakası var bu değerin.. ben niye kendimi bu hallere soktum.. bilmiyorum...ve artık böyle bir durumda doktora gitmemeye karar verdim.. sağlık ocağında yaptır testlerini sonucuna kendin bak en güzeli... herşeyi bulabiliyorsun internette zaten...
arkadaşlar size tavsiyem lütfen benim yaptığım gibi yapmayın.. sabırlı olun bekleyin, zamanı geldiğinde ne olduğunu öğreniyosun zaten.. sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak için ve ruh sağlığı açısından fazla önemsememek zamanını beklemek sessizce, takıntı yapmadan, acaba deyip durmadan en güzeli... kendimize zarar veriyoruz... hem ben öğrendim artık o geleceği günü biliyor.. ben ne yapsam ne kadar istesem uğraşsam nafile.. gereğini yap ve bekle... biliyorum allah en doğru en güzel zamanda nasip edecek anne olmayı.. sanırım biraz teslim olmak gerek.. allah tüm isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bebeklerini kucaklarına almayı...