Arkadaşlar merhaba,
SAT'im 28 Kasım ve sikluslarım ortalama 32 gün sürer.
Bu ay adet başlangıcından itibaren stres olmamak için ovulasyon testi ve ateş takibi yapmadım.
Dolayısıyla tam ovulasyon tarihimi bilemiyorum.Normalde adet gecikmem de olmaz, pko vs. sorunum yok.
Şu an 36. gündeyim ve hala reglim gelmedi.
Bunun yanı sıra mide bulantısı, yorgunluk, halsizlik vs. gibi belirtilerim de var.
Bu yüzden dün (35. günde) kanda gebelik baktırdım ve beta hcg=5,69 IU/ml çıktı.
Yani gebeik var da denemiyor, yok da.
2 gün sonra testi tekrarlamam önerildi.
Biyokimyasal gebelik olabilir, ama hala regl olamadım.
Ateş ölçmeye de beklenen adet tarihi itibarıyle başladım, ateşimde de yükselme var. Bu sabah da düşmedi mesela, bugün de regl olmayacağım anlamına geliyor bu?
Benim gibi kan tahlili sonucu olup da, sağlıklı bir gebelik geçiren, sağlıklı bebeği olan var mı acaba?
Hala reglin gelmeyişi, ateşin düşmeyişi, bulantılar beni hcg'nin yükseleceğine dair umutlandırıyor. Bir yandan da şu an 5. haftada olmam gerekirken bu değer çok düşük.
Bunu tecrübe eden arkadaşlarımın yardım ve yorumlarını bekliyorum.
SAT'im 28 Kasım ve sikluslarım ortalama 32 gün sürer.
Bu ay adet başlangıcından itibaren stres olmamak için ovulasyon testi ve ateş takibi yapmadım.
Dolayısıyla tam ovulasyon tarihimi bilemiyorum.Normalde adet gecikmem de olmaz, pko vs. sorunum yok.
Şu an 36. gündeyim ve hala reglim gelmedi.
Bunun yanı sıra mide bulantısı, yorgunluk, halsizlik vs. gibi belirtilerim de var.
Bu yüzden dün (35. günde) kanda gebelik baktırdım ve beta hcg=5,69 IU/ml çıktı.
Yani gebeik var da denemiyor, yok da.
2 gün sonra testi tekrarlamam önerildi.
Biyokimyasal gebelik olabilir, ama hala regl olamadım.
Ateş ölçmeye de beklenen adet tarihi itibarıyle başladım, ateşimde de yükselme var. Bu sabah da düşmedi mesela, bugün de regl olmayacağım anlamına geliyor bu?
Benim gibi kan tahlili sonucu olup da, sağlıklı bir gebelik geçiren, sağlıklı bebeği olan var mı acaba?
Hala reglin gelmeyişi, ateşin düşmeyişi, bulantılar beni hcg'nin yükseleceğine dair umutlandırıyor. Bir yandan da şu an 5. haftada olmam gerekirken bu değer çok düşük.
Bunu tecrübe eden arkadaşlarımın yardım ve yorumlarını bekliyorum.
Son düzenleme: