İnşallah açıklayacı cvp veren olur bnmde sat 27 kasım ve hala regl olmadım aramızda ki tek fark bugün eczaneden test aldım ve negatif çıktı ozaman neden hala regl olmadım anlamadım bnmde periyodum 30 - 32 gün arasıdır. Ama sende ki hiçbir belirti bnde yok sadece cildim çok kurudu buay ve sürekli ateşim var gibi hissediorum ya yanaklarım ya boynum ya kulaklarım kıpkırmızı oluor ama buz kesiorum onun dışında hayatmda bir olumsuzlukta olmadı çok şükür hani geciktirecek bir sorun olmadı kafam çok karışık gerçi negatif çıktıysa negatiftir işte ama bunları yazdııma göre kabullenememişim:85:
birde ben bir türlü ateş ölçme ve ovulusyon olayını çözemedim artık bu ay bir kit alıcam onu eczacıdan öğrendim diyelimde ateş ölçme ne arkadaşım:44:
Günaydın,
Pek kimse okumadı sanırım yorum getiren olmamış. Benim de cildim çok kurudu. Normalde de kurudur, ama bu ay daha fazla. Ateşim var gibi oluyor benim de, suratım filan kızarıyor ama çok üşüyorum bu ara. Benim de reglimi geciktirecek bir durum olmadı şükür.
Buarada şunu belirtmek isterim, benim de eczanden alınan kitler negatif veriyor.
Kanda gebelik baktırmanı öneririm.Çünkü kanda belirli bir seviyeye ulaşmadan idrara çıkmıyor bu hormon.
Geç döllenmelerde de gecikme olsa da, daha döllenme yeni olduğunda hormonun artışı SAT'a göre geriden geliyor.
Aynı durumda olabiliriz. Bir kanda gebelik testi baktır hala regl olmadıysan.
Ateş ölçme yöntemi ise, sabah erken saatte dijital bir termometreyle, dil altından ateşini ölçüyorsun.
Ateşin yumurtlamadan önce az düşüyor ve sonra normalin de üstüne çıkıyor.Regle kadar böyle devam ediyor. Hamileysen regl gününde düşmüyor. Eğer düşüş yapar ve yumurtlamadan önceki seviyesine gelirse 24 saat içinde regl oluyorsun. Ben bugün de regl olmayacağımı biliyorum mesela. 37. günümdeyim.
Akşam tekrar kanda gebelik baktıracağım.
Merhaba. Benim bir arkadaşımın senin durumunda bhcgsi 10 çıkmıştı. Değerleri normal yükseldi ve bir ay önce bir kızı oldu. Ne yazık ki, sadece sabret diyebiliriz. Üst üste 2-3 test yaptırman gerekebilir. İnşallah tutunur bebeğin. Ateşinin yüksek seyretmesi olumlu. Kimyasalsa da çok üzülme çünkü yumurtayla sperm birleşebiliyor demektir. Ben de bir kimyasal yaşadım, ondan sonra hamile kaldım. Allah sabır versin.
Canım ne durumdasın var mı bir gelişme bnm 10. gün ama hala hastalanmadım yarın sağlık ocağına gidip test yaptırıcam inşallah olumlu sonuç alırım.
Ben testi 48 saat arayla tekrarlattım canım.
5,69dan sonra 25,36 çıktı ve sonra 34,50.
Düzgün bir artış değil. Bir sorun var galiba. Doktorum bekleyelim diyor.
Testi tekrarlıyoruz hala 2 günde bir, bugun tekrar yaptırıcam. Dış gebelik riski gözümü korkutuyor.
İnşallah değildir.
Canım 57.3 ten bnde 38 saat sonra dr un isteği ile baktırdım 212.6 ya çıktı kadın şaşırdı ama nie şaşırdı bilmiorum ben daha düşük çıkmasını bekliordum dedi 17 ocakta gel kese ancak oluşur dedi şimdi sen dış gebelik kmyasal falan yazınca şaşırdım o nasıl oluor yaa allah hepimizi korusunda bunlardan
5 ocak Çarşamba gece 53.7 7 ocak cuma sabah 212.6
Senin hızlı yükselmiş canım. Takibini ihmal etme. Yaklaşık 1500 olduğunda ultrasonla görülmesi lazım. Değilse Allah korusun dış gebelik olabilir.
Bizim gibi geç ilerleyenlerde, risk var...
Canım nasılsın bir gelişme var mı?
Benim kanamam başladı canım ve bhcg değerim 18e geriledi.
Sanırım biyokimyasal gebelikti.
Allah inşallah önümüzdeki zamanlarda sağlıklı bebekler nasip etsin.
Sen nasılsın? Gelişme varmı?
Yapma yaaahayırlısı olsun canım üzüldüm yaa
bende ayın 17sini bekliorum dr ozaman gel keseye bakalım dedi bnde bhcg baktırmamak için kendimi zor tutarak beklemedeyim
geçmiş olsun cnm. bende kimyasal gebelik yaşadım 6 ay önce kadar.
aynı senin gibi oldu ama ben biraz daha erken farkettim yerleşme kanaması gibi bişey oldu. adetime 4 gün kala gittik 133 cıktı doktor hemen hevenslenmeyelım dedı. sonra zaten dustu yavas yavas degerım ve kanamayla attım.
takıplerini güzel yapmanı tavsiye ederim benim o zamandan sonra lekelenmelerım basladı adetten once. nedenınıde bulamadık bır turlu. şimdi bebiş denemeleri yapıyoruz bakalım allahın ıznıyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?