bende seninle aynı durumdayım. bazı belşrtiler yaşıyor gibiyim ama kanda bir türlü çıkmadı 2 kere test yaptılar birisi 0.17 diğeri ise 2 çıktı rahim kalınlaşması var hala ama reglim gelmiyor. doktor bana söktürücü verdi adet görmezsen hamile olablirsin dedi ama onu kullanmak istemiyorum. kesinlikle kullanma dedi eczacımda. zararlıysa doktor meden o ilacı verdi bilmiyorum
Bende 8 gundur adet olmadim test yaptim birsey yok yarin 9 olck tekrar yapck dort gun gecti son test yapdigim zamandn
Bugun 9 oldu valla test yaptim az once negatif cok uzuldumTavsiyem 10. günü bekle. Ben kan verdiğim yerde doktora vardı. Direkt geç tutunma ise en erken 10 günde çıkıyor dedi.
Bugun 9 oldu valla test yaptim az once negatif cok uzuldum
ben sürekli ultrasona giriyorum bir kaç günde kist felan hiçbişey yok gayet güzel temiz dedi doktor rahim kalınlaşması var dedi geç döllenme olabilir yda yeni yerleşiyor olabilir dedi. acaba ne zaman kesin bir sonuç alırım bilmiyorum
Insallah cnm garanti olsun 3 gun sonra tekrar yaparim cuma gunu yapip haber veririm olmadi pazartesi doktoraRegli olana kadar umut hala vardır ara ara test yap istersen. Ben arastirken ilk 15 gün negatif çıkıp ondan sonra pozitif olan okudum. İnşallah güzel haberler verirsin.
of bu aylar hep gecikmeceli geliyor galibabnde kafayı sıyırmak uzereyım ayın reglı 29 olmam lazımdı ıdrar yaptım negatıf dun kan verdım negatıf cıktı aşırı sekılde belımden asagı adet sancısı gıbı acı cekıyorum ara ara bılgısı olan yazabılır mı
bu arada 5 aylık evlı sayılırım son 3 aydr hesaplarıma gore 27 gunde bı regly oluyrm
bnde kafayı sıyırmak uzereyım ayın reglı 29 olmam lazımdı ıdrar yaptım negatıf dun kan verdım negatıf cıktı aşırı sekılde belımden asagı adet sancısı gıbı acı cekıyorum ara ara bılgısı olan yazabılır mı
bu arada 5 aylık evlı sayılırım son 3 aydr hesaplarıma gore 27 gunde bı regly oluyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?