Geç döllenme ihtimali

Kynnnnasl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
36
11
3
27
Kızlar tam fikir alamadığım için bir kez daha soracağım
30 ağustosta pik gördüm adet gecikmemin 3.günü kan verdim 0.3 çıktı bugün 6.günüm kaset test yaptım negatif çıktı normalde hiç gecikme yaşamam kasık ve bel ağrım vardı göğüs hassasiyetim vardı 2 gündür onlar da yok sadece göğüslerim şiş başka hiçbir belirtim yok ne adet olacak gibi hissediyorum ne de hamile gibi bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı yoksa bu kadar sürede hamilelik çıkardı bir doktora muayene olup adet söktürücü verirse kullan mı dersiniz gecikmesi için bir sebep yok çünkü ağrı kesici dahil kullanmadım

Kızlar tam fikir alamadığım için bir kez daha soracağım
30 ağustosta pik gördüm adet gecikmemin 3.günü kan verdim 0.3 çıktı bugün 6.günüm kaset test yaptım negatif çıktı normalde hiç gecikme yaşamam kasık ve bel ağrım vardı göğüs hassasiyetim vardı 2 gündür onlar da yok sadece göğüslerim şiş başka hiçbir belirtim yok ne adet olacak gibi hissediyorum ne de hamile gibi bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı yoksa bu kadar sürede hamilelik çıkardı bir doktora muayene olup adet söktürücü verirse kullan mı dersiniz gecikmesi için bir sebep yok çünkü ağrı kesici dahil kullanmadım
Adet 10 gün geçince net çıkar varsa inşallah hamilesindir

Canım ara ara 5 6 günlük gecikmeler bende de olmıştu ama hamile değildim.
Bekle 8 10 gün olduğunda bi daha test yap umarım hamilesindir

Canım ara ara 5 6 günlük gecikmeler bende de olmıştu ama hamile değildim.
Bekle 8 10 gün olduğunda bi daha test yap umarım hamilesindir
Yani bilmiyorum senelerdir hiç böyle bişey yaşamadım 1 kez kürtaj oldum o zaman bile adet döngüm hemen düzelmişti gecikse bile en fazla 2 gün gecikirdi bu biraz fazla geldi bana da

Back
X