- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 30
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Normalde ve genelde adet tarihinden 14 gün sonra yumurtalama görülüyor. Ve o tarihte ilişki olursa hamilelik şansı artıyor. Ancak bu her kadında böyle değil. Kimi zaman kadınlar ayda birden fazla kez yumurtlayabiliyor. Ve bu tarih adet tarihinize yakın oluyor. Yani normalde adet olacakken hamilelik olmuş oluyor gibi düşünebilirsiniz. Buna da geç döllenme deniyor. Ama bunu doktora gittiginizde anlayabilirsiniz, eğer gebelik varsa o söyler zaten geç döllenme olup olmadığını.Merhabalar ben bir buçuk yas civarında bir bebek annesiyim. Doğumdan sonra son bir yıldır ilk defa adetim geçti . Kasıklarımda bolca iğne batmalari tarzında kramplar giriyor. Bu yüzden beklenen adet günümde test yaptım kan testi negatif. Şuan iç gün oldu adet olmadım. Geç döllenme olabilir diyorlar bilen var mı ya da yaşayan
Hmmm anladım benim ilki normal vaktinde olmuştu. Geç olmadı şimdi ilk gecikmem şüphelendim herhangi bir şey kullanmıyorum bebek de düşünmüyoruz aslında ama . SüphedeyimBenim cocugum gec yumurtlama ile oldu. Yumurtlamanin adet ortasinda degil adete yakin bir tarihte olup dollenmesi durumu. Adetim gecti defalarca test yaptim cikmadi en son belirtiler iyice baslayinca kan verdim hamile oldugumu ogrendim.
Ayrıntılı cevapladiginiz için teşekkür ederim. Kaç gün sonra belli olur acaba duyumunuz var mı bu konudaNormalde ve genelde adet tarihinden 14 gün sonra yumurtalama görülüyor. Ve o tarihte ilişki olursa hamilelik şansı artıyor. Ancak bu her kadında böyle değil. Kimi zaman kadınlar ayda birden fazla kez yumurtlayabiliyor. Ve bu tarih adet tarihinize yakın oluyor. Yani normalde adet olacakken hamilelik olmuş oluyor gibi düşünebilirsiniz. Buna da geç döllenme deniyor. Ama bunu doktora gittiginizde anlayabilirsiniz, eğer gebelik varsa o söyler zaten geç döllenme olup olmadığını.
Adet olmassanız test yapın ya da kan verin daha sonra pozitif çıkarsa doktora gidersiniz. Ultrasonda belli oluyor zaten.Ayrıntılı cevapladiginiz için teşekkür ederim. Kaç gün sonra belli olur acaba duyumunuz var mı bu konuda
Adet gecikmesinin kaçıncı günü idrarda çıkmıştı?Benim cocugum gec yumurtlama ile oldu. Yumurtlamanin adet ortasinda degil adete yakin bir tarihte olup dollenmesi durumu. Adetim gecti defalarca test yaptim cikmadi en son belirtiler iyice baslayinca kan verdim hamile oldugumu ogrendim.
Idrarda hic cikmadi 1 hafta sonrasina kadar yaptim. Cikmayinca da bir sey yok herhalde deyip biraktim zaten yeni evli oldugum icin bebek dusunmuyordum ve cok bir bilgim yoktu. Sonra bulantilardan suphelenip doktor kan isteyince kanda cikti. Yani idrarda hic gornedim ben.Adet gecikmesinin kaçıncı günü idrarda çıkmıştı?
belirtileriniz ne olmuştu sadece mide bulantısı mıBenim cocugum gec yumurtlama ile oldu. Yumurtlamanin adet ortasinda degil adete yakin bir tarihte olup dollenmesi durumu. Adetim gecti defalarca test yaptim cikmadi en son belirtiler iyice baslayinca kan verdim hamile oldugumu ogrendim.
Cok fazla uyku istegi olmustu. Mide bulantusi cok sonra oldu ben ogrendigimde beta hcg 36.000di zaten.belirtileriniz ne olmuştu sadece mide bulantısı mı
hadi ya :)Cok fazla uyku istegi olmustu. Mide bulantusi cok sonra oldu ben ogrendigimde beta hcg 36.000di zaten.
Evet bebege dair tek bir bilgim yoktu evliligin 2. ayiydi yani. Simdi de olmuyor bir turlu ama aradan 11 yil gecti.hadi ya :)
Şimdi 2.yi mi deniyosunuz olur inşallah yaEvet bebege dair tek bir bilgim yoktu evliligin 2. ayiydi yani. Simdi de olmuyor bir turlu ama aradan 11 yil gecti.
Evet 2. icin deniyoruz.Şimdi 2.yi mi deniyosunuz olur inşallah ya
Lekelenme, yerleşme oldu mu gecikmede?Idrarda hic cikmadi 1 hafta sonrasina kadar yaptim. Cikmayinca da bir sey yok herhalde deyip biraktim zaten yeni evli oldugum icin bebek dusunmuyordum ve cok bir bilgim yoktu. Sonra bulantilardan suphelenip doktor kan isteyince kanda cikti. Yani idrarda hic gornedim ben.
Evet oldu ama ben onu bile anlamamisim.Lekelenme, yerleşme oldu mu gecikmede?
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden:)Evet oldu ama ben onu bile anlamamisim.adet oncesi leke sandim. Koyu kahverengi bozuk para buyuklugundeydi. Camasirimda gordum.
Tesekkurler kizim 11 yasinda simdi. Evet bir kez geldi.Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden:)
Adetime kaç gün varken gelmişti leke? Bir defa mı köyü bozuk para kadar geldi, devamı gelmedi?
Oo maşallah kocaman olmuş annesi:) Tekrar düşünüyor musun?Tesekkurler kizim 11 yasinda simdi. Evet bir kez geldi.
Evet 2. icin ugrasiyorum bir yildir ama ilk dogum sezaryendi o yuzden tuplerim tikanmis 3 ay once acildi. Bu ay ilk kez klomen ovitrelle kullandim. Bugun 11. gun hayirlisi artik. Insallah Allah bir an once size de nasip eder.Oo maşallah kocaman olmuş annesi:) Tekrar düşünüyor musun?
Benim 15 ay oldu korunmayalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?