Geç döllenme nedir

Evet 2. icin ugrasiyorum bir yildir ama ilk dogum sezaryendi o yuzden tuplerim tikanmis 3 ay once acildi. Bu ay ilk kez klomen ovitrelle kullandim. Bugun 11. gun hayirlisi artik. Insallah Allah bir an once size de nasip eder.
Bende 15 aydır korunmuyorum, iki ay önce yumurta takibi olmuştu sonuç alamadık, inş en yakın zamanda hayırlı haberler alabiliriz
Usg den sonraki adetinde kanaman yoğun ve sancılı mıydı?
Benim ikinci adetim böyle geçiyor.

Son düzenleme:
Insallah.Hayır aksine suresi azaldi. Sanci ise her zamanki gibi.
Benim ilki normal verindeydi, bu uzadı bayağı.
Insan ilki gibi sanıyor hemen olur diye ama olmayınca hayal kırıklığı yaşıyor di mi?

Sezeryanda sonra yapışıklık olabilir demişti Dr umda.sende de öyle oldu galiba?

Evet aynen oyle düşünüyorsun ama olmuyor. Tabii yas faktoru vs de giriyor isin icine. Benim sezaryen sonrasi cok fazla kanamam oldu. O arada karin ici kan dolup yapışıklıklar olusmus. Doktor boyle yorumladı. Zaten hsgden sonra 1 hafta hep iri iri kan pihtilari geldi.

Geçmiş olsun canım,
Kum torbası koymadılar mı kanama için?

Yaş evet, ama bazen bakıyorsun hemen kalanda olabiliyor, bizde sanırım amh ile ilgili değerlerle,

Bende usg sonrası değilde o ilk adette dediğin gibi Pıhtılar gelmişti ve açık kırmızı idi bayağı yoğundu, sancılı, su an 2.yine sancılı.

Inş Rab'bim bekletmez.
Yumurta takibi yaptrcam mısın?
Ben bir iki adet sonrası düşünüyorum nasipse.

Benim amh 8.74 onda sıkıntı yok ama cok olmasi da iyi bir sey degil zaten pcos var. Ama tabii ki yasla birlikte yumurta ve sperm kalitesi dusuyor. Benim adette degil hsg cektirdigim o hafta hep kahverengi parcalar geldi. Kum torbası koymadilar ama ignelerle durdular. Bu ay yaptirdim ilk defa. Klomen+ovitrelle vuruldum. Bugun igne haric 11. gun ama tuttu mu bilmiyorum 15. gun test yapacagim. Aminn isteyen herkesi.

Ya çok az kalmış, 4 gün sonra müjdeni alırız inş
Pco larda amh yüksek çıkıyor evet, inş sonu iyi olsunda tek unutulur bu günler.

Adet gecikmesinin kaçıncı günü idrarda çıkmıştı?
Merhaba bende geç döllenmeden şüpheleniyorum henüz doktora gitmedim ama adetin 4. Günü çok aşırı silik gördüm gözle zor görünüyor ihtimal vermedim 6. Gün daha net çıktı fakat kaset testtede 7. Günde falan gördüm o güne kadar kasette çıkmadı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Ne kadar geç çıkmış testte di mi 7.güne kadar?
Ovulasyonla takip etmiş miydin yumurtlamayı?

Ne kadar geç çıkmış testte di mi 7.güne kadar?
Ovulasyonla takip etmiş miydin yumurtlamayı?
Merhaba normalde takip ediyorum ama o ay taşınma telaselerm olduğu için takip etmedim uygulama da 9nda yumurtlama gözüküyordu 9,10,11 degerlndrmstm ayın 13nde rastgele yaptım ovulasyon testi yumurtlama gördüm fakat değerlendiredim ertesi gün de covid oldugumu öğrendim adet gecikmesinin 4. Günü erken gebelik testinde gördüm 8. Günü kan verdim 65 çıktı

Akla şu gelir di mi, sen onca zaman yap ovulasyonu bi ay yapama, bilme yumurtlamayı:)
13 ünde yumurtlama görüp değerlendirmekte ayrı can sıkıcı :)

En iyi ihtimalle 11 indeksi ilişkiden hamile Kalmış olsan adetin kaçındaydı?
Ordan anlaşılır kaç günde idrarda çıktığı.

Sorma canım ya valla iki aydır bosvermistm zaten 8 ay uğraş uğraş yok nasip işte adet 21 ocakta olması gerekiyordu ben covidden dolayı gecikti sandım .covid gecrdim buzlanmadan dolayı 2.80 düştüm hatta arkadaşlarma dalga geçtim çocuk olsa düşerdi dedim ama nasip yarın ilk defa doktora gitcem inşallah yolundadır herşey :)

Sorma ya, bazen öyle olur ters işler:)
Geçmiş olsun, hem covide hem düşmeme, eşinde oldu mu covid?
Bizde geçirdik yakında daha.

En son 11 indeksi ilişkiden kalsan, 21 inde değil 6 gün sonra çıkmış testte, 27 dinde yani, bayağı geç çıkmış idrara 16 gün sonra, demek ki geç döllenme.
11 inden sonra ilişki olmadı di mi?
Öyleyse doğru hesap yaptım:)

Valla ağrı kesici bile kullanmadım direndim .Eşim olmadı covid.
Aynen 11nden sonra olmadı evet hesap doğru maşallah bakalım doktor ne diyecek 6+4 uygulama da ama geriden mi geliyor geç döllenmede bilmiyorum ki

Benim cocugum gec yumurtlama ile oldu. Yumurtlamanin adet ortasinda degil adete yakin bir tarihte olup dollenmesi durumu. Adetim gecti defalarca test yaptim cikmadi en son belirtiler iyice baslayinca kan verdim hamile oldugumu ogrendim.
Merhaba peki adetiniz düzenli miydi döngü süreniz kaçtı yani kaç günde bir adet olurdunuz?

Valla ağrı kesici bile kullanmadım direndim .Eşim olmadı covid.
Aynen 11nden sonra olmadı evet hesap doğru maşallah bakalım doktor ne diyecek 6+4 uygulama da ama geriden mi geliyor geç döllenmede bilmiyorum ki
Geriden sayılıyor yani adet tarihini biraz daha ileri alıyorlar biliyorum
Aynı evde ilginç di mi biri olup biri olmaması var öyle çok.
Odaları mı ayırdınız dikkat ettiniz geçmedi?

Evet testim pozitif olduğu gün odaları ayırdık esim daha çok maskeyle durdu ama kuluçka süresi var sonucta geçmemesi garip gerçekten

Merhaba peki adetiniz düzenli miydi döngü süreniz kaçtı yani kaç günde bir adet olurdunuz?
Merhaba her ay adet oluyorum ama duzenli degil bazen 32 bazen 36 max 42. gun mutlaka olurum. Hamile kaldigim ay 42.gunu de gecmisti regl olmamistim. Ondan 5-6 gun kadar once de yerlesme kanamasi olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…