Geç döllenme nedir

merhaba kızlar
bnm de adet günüm 2 yada 3 subattı olucam sandım ama olmadım sonra 3. Gün test yaptım üst üste 3 gün önce silik cıktı sonra belirginlesti ama doktora gttigim birsey görünmedi moralim cok bozuldu sonra gec döllenme olabilir dedim çünkü ocak ayında soğukalgınlıgından dolayı ilişkim bir kere olmuştu o da adetime yakın 8 gün önceydi sizcede öylemidir
birde bugün sabah kan testi verdim yarın sonucumu alıcam inşallah güzel haberlerim olur

Merhaba arkadaşlar geç döllenme ve geç yumurtlama aynı şey mi? geç döllenmede cinsiyet kız olur diyorlar doğruluğu var mı

Benim cocugum gec yumurtlama ile oldu. Yumurtlamanin adet ortasinda degil adete yakin bir tarihte olup dollenmesi durumu. Adetim gecti defalarca test yaptim cikmadi en son belirtiler iyice baslayinca kan verdim hamile oldugumu ogrendim.
Canım adetin kaç gün sonra gecikince belirti olmaya başladı. Daha önce gögüs hassasywt hiç mi olmadı

Canım ilk belirti ne oldu adeti kaç gün gecince oldu

Ya kızlar geç döllenme adet tarihinden ortalama kaç gün sonra idrar testinde belli oluyor ve belirtileri de geç mi başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…