Gec dollenme olabilir mi ? Bi daha ne zaman test yaptirayim 😢

Wanniya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
709
291
33
Benim nereye gidersem gideyim hep 00.01 cikardi ya da o civarlar

niye boyleeeee

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-28-22-40-50.webp
    13 KB · Görüntüleme: 80
Canım benim merhaba adetin gecikti mi ? Geciktiyse kaçıncı günü bence stres yapma olacağı varsa çıkar zaten olmuyorsa sadece kendini yıpratırsın metanetini korumaya çalış gerisi taktiri ilahi. Bende 2 yıldır bekliyorum İnan bebek kelimesi bile üzer beni

1 2 gun gecti sadecw hic boyle cikmadi

Bazı laboratuvarlar 0.20 , 0.10 gibi sonuçlar verebilirken bazısı direkt <1.2 yazıp veriyor çünkü çoğu alet minimum bu değerde okuyor veya raporlama direkt bu şekilde yapılıyor aslında hepsi aynı şey demek. Negatif şu an yani malesef. Hayırlısı olsun

Normalde kac olmasi gerekiyor . Ilk gebelik haftasinda

Bi tanem Üzülme vallah içime doğdu sanki bi hafta bekle İnşAllah güzel haberler verirsin bize iki 1,20 beta hcg genelde şüpheli gebelik olabilir diye bakıyorlar. Bi hafta daha bekle
Regl olcak gibi de degilim ki var gibi hissediyorum ben inatla

Merhaba inşallah değeriniz yükselir. Benim gittiğim hastanede negatifi <2.30 olarak gösteriyor. Yani her sağlık merkezi kendine has bir değerle negatifi açıklıyor. İnşallah bebeğiniz sizinledir

İşte kafana takma bi hafta bekle gerçek sonucu görürsün İnşAllah hamilesin canım benim yeni mi evlisin
Evet yeni evliyim Gec dollenmis olabilir mi ? 16 dan sonra bu gune kadar hep degerlendirdik

Merhaba inşallah değeriniz yükselir. Benim gittiğim hastanede negatifi <2.30 olarak gösteriyor. Yani her sağlık merkezi kendine has bir değerle negatifi açıklıyor. İnşallah bebeğiniz sizinledir
Yukselme ihtimalo var mi Ben regl olcak gibi hissetmiyorum akintim var su gibi hafif hafif geliyor duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…