Yükselir daha 2 gün gecikti anda demekki sakin ol önceSonradan yukselir mi bu cok kotuyummmm
1 2 gun gectiEğer adet gününe daha varsa yükselme ihtimali çok yüksek
1 2 gun gecti sadecw hic boyle cikmadiCanım benim merhaba adetin gecikti mi ? Geciktiyse kaçıncı günü bence stres yapma olacağı varsa çıkar zaten olmuyorsa sadece kendini yıpratırsın metanetini korumaya çalış gerisi taktiri ilahi. Bende 2 yıldır bekliyorum İnan bebek kelimesi bile üzer beni
yikildim resmennnYükselir daha 2 gün gecikti anda demekki sakin ol önce
Sonradan yukselir mi bu cok kotuyummmm
Bi tanem Üzülme vallah içime doğdu sanki bi hafta bekle İnşAllah güzel haberler verirsin bize iki 1,20 beta hcg genelde şüpheli gebelik olabilir diye bakıyorlar. Bi hafta daha bekle1 2 gun gecti sadecw hic boyle cikmadi
Bazı laboratuvarlar 0.20 , 0.10 gibi sonuçlar verebilirken bazısı direkt <1.2 yazıp veriyor çünkü çoğu alet minimum bu değerde okuyor veya raporlama direkt bu şekilde yapılıyor aslında hepsi aynı şey demek. Negatif şu an yani malesef. Hayırlısı olsunniye boyleeeee
Regl olcak gibi de degilim kiBi tanem Üzülme vallah içime doğdu sanki bi hafta bekle İnşAllah güzel haberler verirsin bize iki 1,20 beta hcg genelde şüpheli gebelik olabilir diye bakıyorlar. Bi hafta daha bekle
5 ve ustu hamilelikNormalde kac olmasi gerekiyor . Ilk gebelik haftasinda
İşte kafana takma bi hafta bekle gerçek sonucu görürsün İnşAllah hamilesin canım benim yeni mi evlisinRegl olcak gibi de degilim kivar gibi hissediyorum ben inatla
Evet yeni evliyimİşte kafana takma bi hafta bekle gerçek sonucu görürsün İnşAllah hamilesin canım benim yeni mi evlisin
Yukselme ihtimalo var miMerhaba inşallah değeriniz yükselir. Benim gittiğim hastanede negatifi <2.30 olarak gösteriyor. Yani her sağlık merkezi kendine has bir değerle negatifi açıklıyor. İnşallah bebeğiniz sizinledir
geö döllenme olabikir mi? Ne zaman yumurtladınızYukselme ihtimalo var miBen regl olcak gibi hissetmiyorum akintim var su gibi hafif hafif geliyor duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?